Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

H TZOYΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



Ζεστά φαίνεται πως βλέπει το ενδεχόμενο να κατέβει στο στίβο της πολιτικής η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία σε διάστημα λίγων ημερών επαναδιατύπωσε την πρόθεσή της να ασχοληθεί με τα κοινά.

Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, η κα Αλεξανδράτου αποκάλυψε και τις κομματικές προτιμήσεις της, τονίζοντας πως ενδιαφέρεται για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.

«Το έχω σκεφτεί σοβαρά και θέλω να μπω στην πολιτική. Μου γίνει πρόταση από κόμμα. Βασικά θέλω με ενδιαφέρει πολύ να πάω στο κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου γιατί είναι η μόνη πολιτικός που ότι έχει πει ως τώρα το έχει πράξει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τον Τάσο Ποτσέπη γνωστό ως «Αγάπη μόνο» στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα».

Σε ερώτηση για το αν η πρόταση που έχει προέρχεται από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Τζούλια αρνήθηκε να αποκαλύψει… «ακόμα».

«Θέλω να κάνω το δικό μου κόμμα. Με ενδιαφέρει να κάνω ένα κόμμα με πολλές γυναίκες» πρόσθεσε.

Το μοναδικό πρόβλημα μέχρι στιγμής πάντως, εντοπίζεται στις αρχηγικές βλέψεις που έχει επιδείξει η κα Αλεξανδράτου, δεδομένου ότι σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την πρωθυπουργία.

Και αυτό είναι κάτι το οποίο δύσκολα θα καταπιεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου