Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!





Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως «τζογαδόροι» της Πάτρας στοιχηματίζουν και στην κατηγορία «πολιτική»! Οι εκλογές στις ΗΠΑ προσέφεραν «πεδίο» για τους ενασχολούμενους με το «άθλημα»!

Μάλιστα όπως μάθαμε η εκλογή του Τραμπ στην ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έφερε σε Πατρινό 4.133.30 ευρώ, τα οποία θα του τα σκάσει «κολλαριστά», γνωστή στοιχηματική εταιρία.


Κι αυτό μόνο και μόνο επειδή είχε την έμπνευση να παίξει στο στοίχημα τις προεδρικές εκλογές που έγιναν στις ΗΠΑ. Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν στην εκλογή του Τραμπ και οι περισσότεροι στις σχετικές συζητήσεις που γίνονταν και στην Πάτρα «έβλεπαν» την Χίλαρι Κλίντον ως το απόλυτο φαβορί.


Όμως ο Πατρινός που τελικά απεδείχθη πως έκανε διάνα στην επιλογή του, στο δίλημμα Χίλαρι ή Τραμπ, αποφάσισε να ρισκάρει και παρά τα όσα υποστήριζαν οι δημοσκοπήσεις, αλλά και τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γραφεία του κόσμου, τα οποία ήθελαν ως μεγάλη νικήτρια την πρώτη, πόνταρε υπέρ του μεγιστάνα!

Πόνταρε με λίγα λόγια στην έκπληξη και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν σίγουρος για την εκλογή του Τραμπ, ρίχνοντας στο στοίχημα το συνολικό ποσό των 1.110 ευρώ, το οποίο κατάφερε σχεδόν να τετραπλασιάσει στη πορεία, βγάζοντας τελικά κάτι παραπάνω από 4.100 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η απόδοση που έδινε το στοίχημα υπέρ του Τραμπ ξεκίνησε από τα 5,40, λίγες ώρες πριν από το κλείσιμο της κάλπης και έφτασε τα 2,50, όσο η νύχτα προχωρούσε και όλα έδειχναν ότι ο Ρεμπουπλικανός υποψήφιος από αουτσάιντερ θα ήταν ο μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Στην φωτογραφία, το στοίχημα που έπαιξε ο Πατρινός, καταφέρνοντας να βγει σωστός στις προβλέψεις του, αλλά και το χρηματικό ποσό που κέρδισε τελικά. http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου