Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Πότε ανοίγει το taxisnet - ΌΛΕΣ οι τελευταίες πληροφορίες


Η λυπητερή έρχεται και κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει. Μάλιστα παρά τις διαρροές επί σχεδόν έναν μήνα για μειώσεις σε πολλές κατηγορίες...
ιδιοκτητών αυτοκινήτων οι αλλαγές έμειναν στα χαρτιά και κάπως έτσι οι περισσότεροι θα δουν στο taxisnet, όταν ανοίξει η σχετική εφαρμογή, το ποσό που πλήρωσαν και πέρυσι.
Όλα δείχνουν ότι η σχετική εφαρμογή θα ανοίξει σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο υπάρχουν και σενάρια που μιλούν για καθυστέρηση ως την ερχόμενη Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου και έτσι θα πάρουν τέρμα και τα σενάρια για τα ποσά.

Σε κάθε περίπτωση και φέτος δεν πρόκειται να μειωθεί το ποσό του 1,1 δισ. ευρώ που υπολογίζει το κράτος, αν και δεν φαίνεται ότι υπάρχει καμία μέριμνα για την ανάσχεση του κύματος κατάθεσης πινακίδων λόγω των άδικων τελών για τα παλιά και χαμηλής αξίας αυτοκίνητα.

Για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για τα μεγάλα κυβισμού (πάνω 2.000 κυβικά) αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν πριν από το 2.000.

Οι υποσχέσεις ότι θα υπάρξει γενναία μείωση και μάλιστα σε ποσοστά ως και 40% πήγαν όμως μάλλον... περίπατο.

Μάλιστα κάποιοι αναρωτιούνται με νόημα μήπως υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε κατηγορίες όπως των αυτοκινήτων με εκπομπές κάτω από τα 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου