Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΛΟΣ στο Κρεμλίνο με τις ΓΥΜΝΕΣ φωτογραφίες της συζύγου του υπουργού Άμυνας - Οργισμένος ο Πούτιν! (φωτο)


 Πιστή στη ρωσική κουλτούρα δηλώνει στην πράξη η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Τιμούρ Ιβανόφ
, η οποία, ωστόσο, κινδυνεύει με... τιμωρία από το Κρεμλίνο και προσωπικά τον Βλάντιμιρ Πούτιν! Ο λόγος; Οι γυμνές φωτογραφίες της από μία υπέροχη παραλία, τις οποίες ανάρτησε στα social media, προκαλώντας... ρήγματα στη ρωσική άμυνα! Η 45χρονη Σβετλάνα Ζαχάροβα «ανέβασε» στο διαδίκτυο φωτογραφίες της σε αισθησιακές στάσεις από ένα ειδυλλιακό τοπίο στην παραλία, προκαλώντας... ταραχή σε όσους τις ανακάλυψαν, αλλά και στον σύζυγό της, ο οποίος κλήθηκε για εξηγήσεις, όπως και η ίδια, από τη ρωσική ηγεσία. 
Η πανέμορφη 45άρα εμφανίζεται τόπλες να αντικρίζει την καταγάλανη θάλασσα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο ποζάρει ξαπλωτή μπρούμυτα στην άμμο, με τον ίσκιο ενός φοινικόφυλλου να «αγκαλιάζει» τη γυμνή πλάτη της. 
 
Τα σχόλια που αναρτήθηκαν στις φωτογραφίες ήταν πολλά, ορισμένα ωστόσο έδωσαν μία διαφορετική διάσταση. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που ανέφερε «τουλάχιστον τώρα οι Ρώσοι στρατιώτες γνωρίζουν για ποιανού τον κ... δίνουν τις ζωές τους στη Συρία και στην Ουκρανία», ενώ δεν ήταν λίγες οι αναρτήσεις που έκαναν λόγο για την πολυτελή ζωή της κυρίας υπουργού, ενώ ο ρωσικός λαός πεινά.
 
Βέβαια, δεν έλειψαν και τα σχόλια που έδιναν συγχαρητήρια στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, για την εξαιρετικά όμορφη και αισθησιακή σύζυγο που τον συνοδεύει...
 
Δείτε τις φωτογραφίες του «σκανδάλου»...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου