Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Περπάτησε 450 χλμ για να γλυτώσει... από την γυναίκα του και πλήρωσε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση!



Καθημερινά διαβάζουμε ιστορίες... καραντίνας που προκαλούν συγκίνηση, γέλια αλλά και κλάματα. Ωστόσο υπάρχει μία ιστορία που διαδραματίστηκε στην Ιταλία και δεν έχει προηγούμενο με τους πρωταγωνιστές να είναι ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον Independent, ο άνδρας μάλωσε με τη γυναίκα του και για να γλυτώσει τη γκρίνια περπάτησε 450 ολόκληρα χιλιόμετρα με σκοπό να ηρεμήσει! Μέχρις ότου συνελήφθη από την αστυνομία για άσκοπη μετακίνηση.


Πώς συνέβη το περιστατικό

Ο 48χρονος άνδρας ύστερα από έναν καυγά που είχε με τη σύζυγό του ξεκίνησε να περπατάει από την περιοχή του Κόμο και κατάφερε να φτάσει στα σύνορα της Ιταλίας με την Ελβετία και συγκεκριμένα στην πόλη Φάνο.

Εκεί τον σταμάτησαν αστυνομικοί με σκοπό να τον ελέγξουν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του είχε δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του μία εβδομάδα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 48χρονος άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και κουρασμένος. Ωστόσο είχε πλήρη διαύγεια και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε πως περπατούσε τόσες μέρες.

Όπως είπε περπατούσε για να «καθαρίσει» το μυαλό του μετά τον καυγά που είχε με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε τι έτρωγε όλες τις μέρες της περιπλάνησής του απάντησε ότι ξένοι του έδιναν φαγητό. Εν τέλει η σύζυγός του πήγε στην πόλη Φάνο τον πήρε και γύρισαν σπίτι τους. Μάλιστα ο εκνευρισμένος σύζυγός κλήθηκε να πληρώσει και 400 ευρώ καθώς «έσπασε» το lockdown.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου