Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ 12ΧΡΟΝΗ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ


 
ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ. AIΣΧΟΣ.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Γλυκόβρυσης από ένα περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου στο προαύλιο του σχολείου του χωριού.








Συγκεκριμένα, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, πλησίασε ένα 12χρονο κορίτσι που εκείνη την ώρα έπαιζε με άλλα παιδιά στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος και δείχνοντας ένα ερωτικό βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο, επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού.
Ο 26χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει την 12χρονη στα γεννητικά της όργανα και άλλα σημεία του σώματός της. Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως ειδοποίησε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.
Η 12χρονη περιέγραψε το δράστη στους αστυνομικούς του Α.Τ. Βλαχιώτη και αυτοί με τη βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 26χρονος Πακιστανός αναγνωρίστηκε από το θύμα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου