Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σκότωσε και έκαψε τον εραστή της γυναίκας του


Ισόβια για το έγκλημα που τάραξε την τοπική κοινωνία το 2015...


Σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς ελαφρυντικά καταδίκασε χθες το απόγευμα, μετά από πολύωρη συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου τον 32χρονο Αλβανό που πέρυσι σκότωσε 21χρονο ομοεθνή του, σε ένα έγκλημα που τάραξε την τοπική κοινωνία.

Ο Ντανιέλ (το θύμα) είχε βρεθεί νεκρός και καμένος, από διερχόμενο κτηνοτρόφο, σε αδιέξοδο αγροτικό δρόμο δίπλα από το εξωκλήσι των Αγ. Αναργύρων Αγιάς. Είχε σχολάσει από την ψαροταβέρνα στη Σωτηρίτσα όπου εργαζόταν και στις 2 τα ξημερώματα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του, λέγοντας πως έχει πάει βόλτα χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο, για να χαθούν στη συνέχεια τα ίχνη του. Αυτή η εξέλιξη ήταν που υποχρέωσε την οικογένεια του 21χρονου να αναφέρει την εξαφάνιση, το απόγευμα της επόμενης ημέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, με το βίαιο έγκλημα, να αποκαλύπτεται τυχαία, μια ημέρα αργότερα.

Ο κατηγορούμενος όπως και στην ανακριτική διαδικασία στη Λάρισα, έτσι και χθες κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο του Βόλου, σύμφωνα με την υπεράσπιση, παραδέχθηκε την πράξη και τόνισε μεταξύ άλλων πως ό,τι έκανε το έκανε εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Όπως γράφει η Ελευθερία της Λάρισας, ανέφερε πως οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη μετά από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος γιατί «είχε ερωτικές επαφές με τη γυναίκα μου. Δεν το είχα προσχεδιάσει» κατέληξε αφού ισχυρίστηκε πως νωρίτερα είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του είπε πως χρησιμοποίησε ένα εργαλείο της δουλειάς του (ήταν οικοδόμος) για να χτυπήσει το θύμα. Εκτός από τους μάρτυρες κατηγορίας ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο πεθερός του κατηγορούμενου. Η πράξη για την οποία κρίθηκε ένοχος είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Ο 32χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και βρισκόταν από τη στιγμή της σύλληψής του.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/11/blog-post_8495.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου