Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Δεν το πιστεύαμε! Η Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο... πιο σεμνή από ποτέ!


Ντυμένη με μαύρα... από την κορυφή μέχρι τα νύχια και άκρως σεμνή, εμφανίστηκε η Μελάνια Τραμπ στο πλευρό του 
εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ και σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο όπου συναντήθηκαν με τους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα.

 Την ώρα που οι δύο τους σύζυγοι συζητούσαν στο Οβάλ Γραφείο, η Μισέλ Ομπάμα και η Μελάνια Τραμπ γνώριζαν η μία την άλλη σήμερα στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να οργανώσουν τη «μεταβίβαση» του ρόλου της Πρώτης Κυρίας.

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία έκανε δεκτή την μέλλουσα Πρώτη Κυρία στην οικία του προεδρικού ζεύγους. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών, που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, πραγματοποιήθηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων.

«Η Μισέλ είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί την μέλλουσα Πρώτη Κυρία και είχαμε επίσης μια εξαιρετική συζήτηση με εκείνη» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από το Οβάλ Γραφείο, ενώ ακριβώς δίπλα του καθόταν ο Ντόναλντ Τραμπ.


Σε γενικές γραμμές το πρώτο τετ α τετ μεταξύ των συζύγων του απερχομένου και επερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ επικεντρώθηκε στον τρόπο ζωής που επιτάσσει η διαμονή στον Λευκό Οίκο, αλλά και το πώς μπορεί να οργανωθεί η ανατροφή των παιδιών στο προεδρικό μέγαρο.

Η Μισέλ Ομπάμα, ηλικίας 52 ετών, η πρώτη στην ιστορία Αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μια πρώην δικηγόρος με πτυχίο από το Χάρβαρντ, θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο τη 20η Ιανουαρίου με τη δημοτικότητά της στα ύψη: εξαιρετικά χαρισματική, συγκεντρώνει ποσοστό 79% στις θετικές γνώμες, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση του Gallup με αντικείμενο τη δημοτικότητα των Πρώτων Κυριών. Η Μισέλ Ομπάμα είναι πιο δημοφιλής κι από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Από την άλλη η Μελάνια Τραμπ, ηλικίας 46 ετών, ένα πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία που έχει πολλά να αποδείξει: στο 28% ανέρχεται το ποσοστό των θετικών γνωμών στο πρόσωπό της και στο 32% των αρνητικών. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση για μια μέλλουσα Πρώτη Κυρία από τη δεκαετία του 1980, σύμφωνα με το Gallup.

Η ίδια συμμετείχε ελάχιστα στην εκστρατεία, επιλέγοντας να παραμείνει στο διαμέρισμά της, τριών επιπέδων, που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ στη Νέα Υόρκη, για να ασχοληθεί με τον Μπάρον, τον 10χρονο γιο που έχει αποκτήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αντιθέτως, η Μισέλ Ομπάμα τις τελευταίες εβδομάδες έβαλε τα δυνατά της με στόχο την εκλογή της «φίλης» της Χίλαρι Κλίντον. Εκφωνούσε τη μία μετά την άλλη τις ομιλίες, είχε απίστευτη ενέργεια, συμμετείχε σε πολλές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Στα μέσα Οκτωβρίου είχε ασκήσει κριτική στον αντίπαλο της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος για τον «τρομακτικό» τρόπο που αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Αλλά και στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος τον Ιούλιο, είχε καταγγείλει τη «γλώσσα του μίσους (…) που δεν αντιπροσωπεύει το πνεύμα της χώρας».

taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου