Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Γιωτόπουλος: Ασύλληπτοι 8 τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη»


Επιστολή με ισχυρισμούς για ασύλληπτο πυρήνα της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», απέστειλε ο αρχηγός της οργάνωσης 
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μιλάει για στοιχεία που συγκέντρωσε και αφήνει αιχμές για όπλο που εξαφανίστηκε, αλλά και για το περιβόητο 45αρι της «17Ν». Ο Γιωτόπουλος επιλέγει σχεδόν 15 χρόνια απ' τη σύλληψή του να μιλήσει για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης, για 8 άτομα που παραμένουν ασύλληπτοι, παρά το γεγονός ότι, όπως λέει έλαβαν μέρος σε αιματηρές επιθέσεις με νεκρούς και τραυματίες.
Σε μακροσκελή επιστολή του προς το Έθνος, κάνει λόγο για σημαντικά χειρόγραφα και για όπλο της 17Ν που «εξαφανίστηκαν» από το σπίτι-γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002 αλλά και για καταθέσεις που μπήκαν στο αρχείο και έκαιγαν μια ομάδα 8 ανθρώπων.
«Στο σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002 υπήρχε ένα όπλο που "έκαιγε" ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όπλο αυτό δεν βρέθηκε. Ποιος το εξαφάνισε; Οι μυστικές υπηρεσίες; Κάποιος από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις Αρχές;» γράφει στην επιστολή του.
Σύμφωνα με την επιστολή ορισμένοι από αυτή την ομάδα είχαν συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες και άλλοι σε ενέργειες που προκάλεσαν τραυματισμούς.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι στήθηκε πλεκτάνη σε βάρος του από αυτή την ομάδα ανθρώπων που ενορχήστρωσαν μαζί με ξένες και εγχώριες μυστικές υπηρεσίες την καταδίκη του ως αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Μάλιστα ο Γιωτόπουλος μιλάει και για έγγραφα: «Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή θα 'πρεπε να βρεθούν επίσης σημαντικά χειρόγραφα του ίδιου προσώπου. Ούτε αυτά βρέθηκαν. Ποιος τα εξαφάνισε;»
«Υπήρξαν επιβαρυντικές καταθέσεις εναντίον του ίδιου και εναντίον άλλων δύο κολλητών του από συλληφθέντες που συνεργάστηκαν με τις αρχές. Καταθέσεις περισσότερες από μία. Ποιος έδωσε εντολή να αγνοηθούν, να μπουν στο αρχείο; Οι τρεις αυτοί συνδέονται με άλλους πέντε. Απ' αυτή την ομάδα των τουλάχιστον οκτώ ορισμένοι είχαν άμεση συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες. Άλλοι σε βίαιες ενέργειες σοβαρές που προκάλεσαν τραυματισμούς. Ενώ η δραστηριότητα των πιο ασήμαντων ήταν πιο ουσιαστική και πιο συνειδητή απ' αυτή ορισμένων που καταδικάστηκαν στη δίκη σε σχετικά μικρές ποινές και εξέτισαν πραγματική ποινή άνω των 5 χρόνων. Κανένας από αυτούς δεν συνελήφθη. Γιατί;» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου