Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

KATAΠΤΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΓΑΠ!!! ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!!!








Την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τούρκους αξιωματούχους για τις διεθνείς εξελίξεις, το προσφυγικό και την πορεία των σχέσεων Ευρώπης-Τουρκίας, είχε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος παρευρέθη στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου Αμπντουλάχ Γκιούλ στην Καισάρεια, μετά από προσωπική πρόσκληση του πρώην Προέδρου της Τουρκίας.





Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, «ο κ. Παπανδρέου τόνισε τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή, ο σεβασμός των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και η συνέχιση της πολιτικής που εγκαινίασε με τον Ισμαΐλ Τζέμ, μια πολιτική βασισμένη στον αλληλοσεβασμό και το διάλογο για την προώθηση του κοινού συμφέροντος, της ειρήνης και της σταθερότητας».

«Μια πολιτική που συνέβαλε καθοριστικά στο να περιοριστούν οι λεκτικές προκλήσεις, που είτε έχουν σχέση με την εσωτερική κατανάλωση, είτε όχι, μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς», προστίθεται στη ανακοίνωση.

Στην τελετή συμμετείχαν πολλοί ξένοι αξιωματούχοι, βουλευτές από όλα τα τουρκικά κόμματα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου