Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Μας μαθαίνουν «νέα» Ιστορία οι κατσαπλιάδες της κυβέρνησης! Νέο «χτύπημα» ανιστόρητου και επικίνδυνου ιδεολόγου της πλάκας! «Ο Π. Μελάς ήταν σύμμαχος … των Σκοπιανών» (ΒΙΝΤΕΟ)


EINAI KOMπΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Μετά το Ν.Καρανίκα έρχεται άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος για να εκστομίσει 
ανιστόρητες ασυναρτησίες σύμφωνα με τις οποίες ο Π.Μελάς πολεμούσε με τους… Σκοπιανούς εναντίον των Βουλγάρων!
Απλά δεν υπάρχει! Καταρχήν ο Π.Μελάς και ο Γερμανός Καραβαγγέλης πολέμησαν εναντίον της εξέγερσης του Ίλιντεν. Η εξέγερση του Ίλιντεν εορτάζεται και από τους Βούλγαρους.
Συνεπώς θα πρέπει να προσέχει πολύ πριν βγει και πει… παπαριές που απομειώνουν την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας στις συζητήσεις για το Σκοπιανό σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης
Ο κ. Τσιρώνης σχολιάζοντας τους «Σλαβομακεδόνες», αφού πρώτα ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αναγνωρίσει τη «μακεδονική γλώσσα», είπε ότι: Ο Παύλος Μελάς με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, πολεμούσαν μαζί ενάντια στους Βούλγαρους».
Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι: «δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι.Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τους ανθρώπους στο δρόμο για διαδηλώσεις, αποκαλώντας τους διαδηλωτές υπερπατριώτες.
Δείτε τη δήλωσή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου