Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Δεν το δεχόμαστε δεν υποχωρούμε! 

Το προσύμφωνο των Πρεσπών ανάμεσα στους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος και ΠΓΔβαρδάρσκα είναι ένα άκρως ενδοτικό σύμφωνο ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας, ενάντια στο λαϊκό συναίσθημα, ενάντια ακόμα μακροπρόθεσμα και στην εθνική μας κυριαρχία! 

Και για όσους ημιμαθείς εξυπνάκιδες που αποκαλούν τον απλό κόσμο ότι είναι αμόρφωτοι...Να τους ενημερώσουμε ότι η Μακεδονία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού από την πρώτη μέρα που την ίδρυσε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΑΝΟΣ από το ΑΡΓΟΣ τον 8ο αιώνα πΧ, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής της ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ περιόδου, το 1821 αγωνιστήκαμε οι Μακεδόνες με αρχηγό τον Εμμανουήλ Παππά για ένωση με το Ελληνικό κράτος, μέχρι που αυτό το πετύχαμε στις αρχές του 20ου αιώνα με τον Μακεδονικό Αγώνα και με πολύ αίμα! Και όλη αυτή την ιστορία κύριοι της μειοψηφικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα τη χαρίσετε- ούτε θα σταματήσετε να διδάσκεται στα παιδιά μας, με μια μόνο υπογραφή! Γιατί στην τελική κιόλας, οι νοτιοσλάβοι ΔΕΝ είναι Μακεδόνες, τα βουλγαροσέρβικα ΔΕΝ είναι Μακεδονικά! 

Κι αν θέλουν οι βόρειοι γείτονές μας να αποκτήσουν όνομα και ιστορία για να έχουν λόγο υπόστασης, ας πάνε να κλέψουν ιστορία από αλλού! Αν θέλετε από την άλλη εσείς να μειώσετε τον ΕΝΦΙΑ και να μην κόψετε τις συντάξεις, να πάτε να ζητήσετε άλλα ανταλλάγματα!Κι επειδή εκτός από ρομαντικοί, είμαστε και ρεαλιστές αλλά και αγωνιστές- σας το δηλώνουμε ότι η κατάπτυστη συμφωνία που υπογράψατε στις Πρέσπες, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ! 

Κι αν νομίζετε ότι εδώ τελειώνει ο αγώνας μας...είστε γελασμένοι! Τώρα ξεκινάμε ακόμα πιο δυναμικά! ΥΓ: Μας ρωτάνε πολλοί ποίοι είμαστε...Είμαστε απλοί πατριώτες, νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες, νορμάλ άνθρωποι, εργαζόμενοι, άνθρωποι του μόχθου και ερχόμαστε από τα σπλάχνα της κοινωνίας. Όσο δεν μας ακούτε, τόσο θα επιμένουμε! ''Φωνή λαού οργή Θεού'' λέει μια παραδοσιακή φράση! 

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ενωμένοι Μακεδόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου