Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει στα σλαβοβουλγάρικα τη «Μακεδονία του Αιγαίου» (vid), και η επίσημη κυβέρνηση τον καλύπτει!



Μείζον θέμα για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Σέλτσα, το κόμμα του και συνολικά για την κυβέρνηση προκύπτει από το βίντεο που αποκαλύπτει σήμερα το ThePresident.


Στο βίντεο εμφανίζεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να σέρνει το χορό, να διασκεδάζει και να τραγουδά τον περίφημο «ύμνο» του αλυτρωτισμού των «Μακεδόνων του Αιγαίου». Πρόκειται για τραγούδι που καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «αλύτρωτη» «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους». Μιλά για τις μάνες και τους γονείς των «Μακεδόνων του Αιγαίου» και τη νοσταλγία τους για τα «δικά τους εδάφη»!

«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» “Egejska Makedonija ne zaboravajte”.

Το τραγούδι αυτό χορεύεται στα πανηγύρια των αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων του Αιγαίου», γράφτηκε από «Μακεδόνες της Αυστραλίας» και ζητά την απόδοση της «πατρίδας τους», της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (δηλαδή της Καστοριάς, της Φλώρινας, ακόμα και της Θεσσαλονίκης) πίσω σε αυτούς. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο κ. Σέλτσας δεν κατάλαβε τους στίχους του τραγουδιού που χόρευε.


Όμως κάτι τέτοιο καταρρίπτεται από τον ίδιο τον κ. Σέλτσα, ο οποίος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του δήλωνε ότι η μητρική του γλώσσα είναι τα “Μακεδονίτικα” και ότι την μιλούσε αποκλειστικά μέχρι τα 7 του χρόνια.

Θεωρείται πρωτοφανές βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου να εμφανίζεται δημοσίως να χορεύει στους ρυθμούς ενός προκλητικού για την πατρίδα του τραγουδιού, το οποίο αναγνωρίζει την ύπαρξη αλύτρωτης «Μακεδονικής» μειονότητας, εντός Ελληνικών συνόρων. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σέλτσας ήρθε στην επικαιρότητα τόσο με το δημοσίευμα της DW το οποίο τον εμφάνιζε ως τον “Πρώτο Μακεδόνα βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου“, όσο και με την αποκάλυψη του ThePresident, σύμφωνα με την οποία προσέφυγε κατά της Ελλάδας στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. 

Κάλυψε τον Σέλτσα ο Τζανακόπουλος: Μπορεί να χορεύει ό,τι θέλει

21 ΙΟΥΝ 2018

Πλήρη κάλυψη παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπολος στον 
βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σέλτσα, ο οποίος όπως αποκάλυψε σχετικό βίντεο – ντοπουμέντο διασκέδαζε χορεύοντας το αλυτρωτικό τραγούδι «Μακεδονία του Αιγαίου».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Τζανακόπουλος απάντησε ότι «οι Ελληνες πολίτες μπορούν να χορεύουν ό,τι θέλουν».



Δείτε τον κ. Σέλτσα να χορεύει τον ύμνο της “Αιγαιακής Μακεδονίας” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου