Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Τεράστιος ο κίνδυνος για "χτύπημα" τζιχαντιστών! - "Τρέμει" η Αγγλία!


«Το επίπεδο της απειλής είναι χωρίς προηγούμενο...
Η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών και οι υπηρεσίες ασφαλείας απέτρεψαν 12 τρομοκρατικές συνωμοσίες στη Βρετανία από τον Ιούνιο του 2013», δήλωσε ο αρχηγός της MI6 σε μια σπάνια συνέντευξη σε δημοσιογράφους από τα κεντρικά της MI6 στην καρδιά του Λονδίνου.]

«Τη στιγμή που εγώ μιλάω, οι άκρως οργανωμένες δομές σχεδιασμού επιθέσεων στο εξωτερικό του Ντάες (Ισλαμικού Κράτους), παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν τη στρατιωτική απειλή, καταστρώνουν συνωμοσίες προκειμένου να διαπράξουν βίαιες ενέργειες εναντίον της Βρετανίας και των συμμάχων μας χωρίς καν να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τη Συρία».

«Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στο απυρόβλητο της απειλής που προέρχεται από αυτά τα εδάφη όσο διαρκεί αυτός ο εμφύλιος», υπογράμμισε ο Άλεξ Γιάνγκερ. Το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στη Βρετανία παραμένει από τον Αύγουστο του 2014 «σοβαρό», το τέταρτο μεγαλύτερο επίπεδο στην πεντάβαθμη κλίμακα.

Μπροστά σε αυτήν την απειλή, «δεν μπορούμε να σηκώσουμε τη γέφυρα. Πρέπει να μεταφέρουμε τη μάχη στο έδαφος του εχθρού, να διεισδύσουμε στις τρομοκρατικές οργανώσεις, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή», εξήγησε ο Γιάνγκερ.

«Για να μιλήσουμε με όρους του ποδοσφαίρου, αυτό θα επιτευχθεί με το να επιβεβαιώνουμε ότι θα παίζουμε πάντα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου