Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ στη Λέσβο! Αλγερινός λάθρομετανάστης εισέβαλε σε σπίτι 23χρονης για να τη βιάσει!


Ανυποψίαστη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στη Λέσβο μία 
22χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πιστεύοντας ότι είχε έρθει η παραγγελία της για φαγητό. Όμως, αυτός που αντίκρισε δεν ήταν ο υπάλληλος του ντελίβερι, αλλά ένας λαθρομετανάστης που αποπειράθηκε να την βιάσει!
Ο 23χρονος Αλγερινός που διαμένει στην δομή της Μόριας, εισέβαλε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, έσπρωξε μέσα την εμβρόντητη κοπέλα και προσπάθησε να της βγάλει βίαια τα ρούχα! Η 22χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τρέξουν οι γείτονές της και να ακινητοποιήσουν τον επίδοξο βιαστή, ο οποίος παραδόθηκε σε άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Μυτιλήνης.
Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή που του έδωσε προθεσμία για αύριο καθώς δεν υπήρχε διερμηνέας διαθέσιμος.
Το βίαιο περιστατικό, πάντως, έχει προκαλέσει νέα αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού που απαιτούν να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους από τους λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου