Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

«Γαλανόλευκη παντού, όποιος θέλει, όπου γουστάρει και όποιος την αντέχει! » Εκπληκτικό άρθρο του Θ. Αναστασιάδη στο Π.Θ


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Οκεϊ, αλλά το Καστελόριζο τι σου φταίει; Αν βάλθηκες να αποδείξεις ότι είσαι πολιτικά πιο λαπάς, πιο ψευταράς, και πιο ΕΛΛΗΝΟΦΑΣ κι από τον ΓΑΠ, δεν χρειάζεται πάλι εκεί να πας! Ο κόσμος σ' έχει βούκινο κι εμείς κρυφό καμάρι, say no more!! Από το μαρτυρικό και επικοινωνιακά ακριτικό πανέμορφο νησί, ο Γιωργάκης μας έβαλε πανηγυρικά στο Μνημόνιο για να μας σώσει, και η συνέχεια γνωστή. Αλλά και η μνήμη τόσο νωπή, που μοιάζει σαν αυτοκτονική η επιλογή να μας πεις από εκεί, ειδικά εσύ, ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσεις ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης. Μα αφού κάθε μέρα που περνά αυτό κάνεις σε αέρα, έδαφος, θάλασσα και υφαλοκρηπίδα. 





Παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας ντε φάκτο συνιστούν οι δηλώσεις όλων των Συριζαίων αρμοδίων και μη ότι.. δεν πρέπει να προκαλούμε με απερίσκεπτες ενέργειες όπως η τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας σε καθαρά δικά μας εδάφη!! Μόνο και μόνο που το λες, έχεις ήδη δώσει επιχειρήματα στον Τούρκο που προβάλει αξιώσεις και αμφισβητήσεις, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα. ΗΔΗ η απαγόρευση σε Έλληνες να πάνε στη νησίδα Ανθρωποφάς και όποια άλλα από το Λιμενικό μας, σημαίνει ότι δημιούργησες δεύτερα Ιμια!! Ξέρεις, αυτά που πια τα βλέπουμε μόνο με το κιάλι και είναι περικυκλωμένα μονίμως πια από τους Τούρκους! Αυτά που σήμερα δήλωσαν επισήμως πια και για πρώτη φορά ότι είναι τελείως δικά τους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις; Μα αφού όλοι το 'χουν καταλάβει ότι δεν μπορείς και ενδεχομένως ΔΕΝ ΘΕΣ να υπερασπιστείς την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Και για όποιον το ξεχνάει, το θυμίζουν οι αδιανόητες δημόσιες τοποθετήσεις που καταγράφονται φυσικά ότι η ανάρτηση της γαλανόλευκης σε ορισμένα σημεία της Ελλάδας μπορεί να συνιστά άσκοπη .. πρόκληση και σε αλλά όχι!! 




Αν δεν είχες τριγύρω σου μόνο φελούς περιωπής θα σου είχαν πει ότι διπλωματικά και νομικά πρόκειται για τεράστιο ολίσθημα, και παραχώρηση αυτονόητου κεκτημένου με τόσο αίμα! Ξέρεις διεθνώς αναγνωρισμένε κωλοτούμπα, τα νησιά αυτά δεν μας τα χάρισε κανείς, χρειάσθηκε να περάσει το θωρηκτό Αβέρωφ από εκεί κυνηγώντας τους Τούρκους, και να γίνει ένας ακόμη παγκόσμιος όπου η Ελλάδα πλήρωσε απείρως μεγαλύτερο τίμημα από πολλούς άλλους λαούς. Βράχο-βράχο το πήραμε το Αιγαίο, έτσι το κρατήσαμε 70 χρόνια τώρα, και δεν θα αφήσουμε τον προσκυνημένο Συριζαίο να το γκριζάρει σιωπηλά μέρα με την μέρα. Αυτό κάνεις! Κάθε μέρα γκριζάρεις το Αιγαίο! Είσαι ο Ελλαδοφάς! Κι όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία επαναλαμβάνω, το κατάλαβε με την νέα επίσημη πολιτική θέση ότι.. μόνο το κράτος έχει δικαίωμα να σηκώνει τη σημαία... κι όχι ο κάθε πολίτης!! Πρωτοφανής προδοτική και ανιστόρητη άποψη αφού παντού και πάντοτε πρώτα σηκώθηκαν οι σημαίες από αγωνιστές και επαναστάτες και μετά δημιουργήθηκαν τα κράτη. 

Ειδικά αν μιλάμε για Ελλάδα! Αν είναι δυνατόν! Να περιμένουμε μήπως και έγκριση της νομαρχίας για το αν θα τη βγάλουμε στο μπαλκόνι μας; Μπας και προσβάλουμε εθνικιστικά κανένα λαθρομετανάστη περαστικό; Επαιρνε η κυρά της Ρω άδεια από κανέναν για το αν θα σηκώνει και θα φυλάει μια ζωή την ελληνική σημαία; Για το καλό σου άνθρωπε μου, αν έχεις χάσει την μπάλα με τα τόσα ψέμματα που 'χεις υποσχεθεί και στους Ξένους προστάτες σου, αν δεν τολμάς να απαντάς στον Τουρκάλα όπως πρέπει σε κάθε προσβολή, αν τέλος πάντων τρέμει το φυλλοκάρδι σου τον Ερντογάν από τότε που τον είδες από κοντά, μετά την φαεινή ιδέα να τον καλέσεις στην Αθήνα, ανοίγοντας του την όρεξη, σήκω και παραιτήσου. Εδώ είναι εθνικά θέματα που δεν σηκώνουν θέατρα και άπαντες όπως με τα Μνημόνια κι όλα τα αλλά στα οποία είσαι εξπέρ Πινόκιο. 



Αλλιώς φαίνεται ότι ξέρεις τι κανείς και ότι βάσει σχεδίου γκριζάρεις το Αιγαίο, ισόβια. Όσο για την γαλανόλευκη, ο κάθε Έλληνας δικαιούται να την ανεμίζει και να την υπερασπίζει όποτε θέλει σε οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας και όχι μόνο. Ούτε πρόκληση είναι ούτε προσβολή, κι αν έτσι χαρακτηριστεί είναι σαν να κάνεις μόνος σου υποστολή και παράδοση στον εχθρό. Ποιος είσαι... ο αντί-Γλέζος; Εκείνος έμεινε στην ιστορία επειδή κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη και εσύ για το αντίθετο, επειδή κατέβασες την ελληνική από μόνος σου; Μήπως αντί να κακίζουμε τα ελληνόπουλα που συγκλονισμένα από τον χαμό- φονικό του σμηναγού Μπαλταδωρου πήγαν και σήκωσαν σημαίες με ένα σαπάκι σκαφάκι εκεί που έχεις αποσύρει τα πολεμικά μας, πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα; Χιλιάδες γαλανόλευκες παντού, ιδίως στα μούτρα τους; Παραφράζοντας το.. υπερπατριωτικό τραγουδάκι, ...κι όταν θα μπούμε μέσα, /και στο Μαξίμου θα σηκώσουμε σημαία ελληνική!! Γκριζάρεις το Αιγαίο; Δεν κοιτάς καλύτερα να δεις πώς θα γκριζάρεις εσύ; Αν, πότε, που...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου