Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ο Αφραγκούζος πουλάει τον Παναθηναϊκό σε ...Ταϊλανδούς επενδυτές


Παραχωρεί με ένα ευρώ τις μετοχές (και ...τα χρέη) του αρκεί το fund να βάλει 27 εκατομμύρια ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Πολύ γρήγορα ....
φαίνεται ότι κύλησαν οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις συζητήσεις που υπήρξαν με την «Pan Asia», καθώς όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινώσει τη συμφωνία με το fund που εκπροσωπεί ο Παϊροι Πιενγκπονσάντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αυτό σημαίνει ότι επίκειται αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι» ότι μπαίνει στην τελική ευθεία το deal για να προχωρήσει ο σύλλογος στην επόμενη ημέρα του.

Ο Pairoj Piempongsant στο κέντρο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»

https://makpress.blogspot.gr/2018/04/blog-post_290.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου