Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ο ερωτύλος πρίγκηπας Αλβέρτος: Οι απίστευτες ατάκες του που θυμίζουν greek καμάκι


Σε ένα νέο σεξουαλικό σκάνδαλο φέρεται να εμπλέκεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. 

Ο πρίγκιπας, αυτή τη φορά, φέρεται να φλέρταρε με δύο παρουσιάστριες της μεξικανικής τηλεόρασης και χρησιμοποίησε το «ατράνταχτο» επιχείρημα ότι κάνει όμορφα παιδιά για να πείσει μία εξ αυτών να κάνει σεξ μαζί του. 

Η Ολιβιέ και η 46χρονη Γιολάντα Αντραντε αποκάλυψαν, όπως αναφέρει η espresso μέσα από την εκπομπή τους ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια διαμονής τους σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης.
Εκεί τους χτύπησε την πόρτα μέσα στη νύχτα ένας μεθυσμένος άντρας, ο οποίος ζητούσε να κάνει σεξ με την Ολιβιέ. «Το επιχείρημα του για το σεξ ήταν ότι τα παιδιά του θα έβγαιναν πολύ όμορφα» ανέφερε η ίδια. Αμέσως οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν τη ρεσεψιόν και η υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία, η οποία προς μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε ότι ο μεθυσμένος άντρας δεν ήταν άλλος από τον Αλβέρτο 

«Όταν ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση, οι αστυνομικοί δεν θέλησαν να προχωρήσουν στη σύλληψη του» πρόσθεσε η Αντράντε. Οι ντροπιαστικές αποκαλύψεις των δύο γυναικών δεν περιορίστηκαν σε αυτό το περιστατικό. Οπως διηγήθηκε στη , συνέχεια η Ολιβιέ, ο πρίγκιπας ήθελε διακαώς να τη γνωρίσει καλύτερα κι έτσι κανόνισαν να κάνουν μαζί μια εκδρομή στη Σουηδία. 



«Με φλέρταρε και μου άρεσε αυτό. Όταν όμως βγήκαμε κάποια στιγμή οι τρεις μας για δείπνο, εκείνος γύρισε προς το μέρος της Γιολάντα και ρεύτηκε. Εκείνη δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα» είπε χαρακτηριστικά. Οι δυο γυναίκες, ωστόσο, δεν διευκρίνισαν πότε συνέβησαν όλα αυτά κι αν ο πρίγκιπας ήταν ήδη παντρεμένος με τη Σαρλίν.

Mε την όμορφη, πάντα θλιμμένη, σύζυγό του Σαρλίν:



crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου