Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Μπουκάλια και αυγά πέταξαν εξαγριωμένοι πολίτες στο Μαδούρο [βίντεο]






ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ... 

Η πορεία του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στην πόλη Σαν Φελίξ της επαρχίας Μπολιβάρ εξελίχθηκε σε φιάσκο.
Οι πολίτες του επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή με μπουκάλια και αβγά αντί για επευφημίες και επιδοκιμασίες όπως είχε συνηθίσει.
Τις σκηνές, μάλιστα, μέχρι κάποιο σημείο μετέδωσε και η κρατική τηλεόραση. Όταν, όμως, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι αντί για «ζήτω» και «μπράβο» ο Μαδούρο δεχόταν διάφορα αντικείμενα, «έκοψαν» τη ζωντανή μετάδοση.
Στα βίντεο, ωστόσο, που πρόλαβαν να καταγράψουν τα επεισόδια ο Μαδούρο φαίνεται αρχικά να βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο και να περνάει μέσα από ένα «ποτάμι» λαού χαιρετόντας το.

Σύντομα, όμως, η κατάσταση διαφοροποιείται καθώς αρχίζουν να πέφτουν τα πρώτα αντικείμενα με τους άνδρες της ασφαλείας του προέδρου της Βενεζουέλας να προσπαθούν να αντιληφθούν από πού εκτοξεύονται τα αβγά. Όταν, στη συνέχεια, είδαν ότι τα πράγματα ξεφεύγουν έπεσαν πάνω στον Μαδούρο για να τον προστατέψουν.


Η Βενεζουέλα τις τελευταίες ημέρες συγκλονίζεται από μεγάλες διαδηλώσεις οπαδών της αντιπολίτευσης που δίνουν πλέον ραντεβού για τις 19 Απριλίου στο Καράκας για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική Μαδούρο συμμετέχοντας στην «μητέρα» των διαδηλώσεων.

http://www.eleftherostypos.gr/diethni/91987-mpoykalia-kai-ayga-petaxan-exagriomenoi-polites-sto-madoyro/#more-91987

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου