Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;(Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Εδώ και χρόνια κάποιοι είχαν γράψει ότι η καγκελάριος Μέρκελ που έχει αλυσοδέσει όλη την Ευρώπη είναι εβραϊκής καταγωγής. Πολλοί δεν το πίστεψαν αυτό αλλά
οι νεότερες αποκαλύψεις καθώς και μια αποκαλυπτική ομιλία της στο Ισραηλινό Κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, στην μητρική της, όπως ανέφεραν, γλώσσα, την εβραϊκή επιβεβαίωσε την καταγωγή της.

 Όπως αποκαλύφτηκε τελικά, η μητέρα της Μέρκελ ήταν Πολωνοεβραία και ο πατέρας της ευαγγελιστής πάστορας. Την ομολογία ότι τα εβραϊκά είναι η μητρική της γλώσσα την ομολόγησε στην ιστορική της ομιλία στην Κνεσέτ το 2008 όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «ευχαριστώ που μου δώσατε την δυνατότητα να μιλήσω ενώπιων σας στην μητρική μου γλώσσα».



Εκτός όμως από αυτήν την αποκάλυψη, υπήρξε και μια άλλη αποκάλυψη σχετικά με την Μέρκελ που επιβεβαιώνει την κρυμμένη της ταυτότητα. Συγκεκριμένα, αποκαλύφτηκε ότι έχει και ισραηλινό διαβατήριο που δείχνει την εβραϊκή της καταγωγή.



Αυτό εξηγεί και την αναπάντεχη για πολλούς ενέργεια της να χορηγήσει πριν από χρόνια στο Ισραήλ σχεδόν δωρεάν τα γερμανικά πολεμικά υποβρύχια τύπου Delfino–Boote. ενώ είχε δηλώσει ότι το 2017 θα παρέδιδε στο Ισραήλ και την δεύτερη παρτίδα των υποβρυχίων. Αυτή η ενέργεια της Μέρκελ θα κοστίσει στους Γερμανούς φορολογουμένους περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ.


Αλλά το πιο σημαντικό σε όλα αυτά είναι ότι η Μέρκελ όχι μόνο έκανε τα στραβά μάτια στο παράνομο πυρινικό οπλοστάσιο του Ισραήλ αλλά σε μια ομιλία της πάλι το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το Ισραήλ πρέπει να είναι ικανό να αμυνθεί στις απειλές κατά της ύπαρξης του που προέρχονται από το Ιράν.



Όλη αυτή η στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου, δείχνει ότι κινείται και ένεκα της εβραϊκής της καταγωγής σύμφωνα με τις επιταγές τον σιωνιστικών κέντρων που επιζητούν την παγκόσμια κυριαρχία.



Έτσι δικαιολογείται και η έντονα ανθελληνική της στάση, το ότι κινείται μέσα στα σιωνιστικά κέντρα αποδεικνύεται από τον τρόπο που ανακηρύχθηκε στην γερμανική καγκελαρία καθώς πριν ήταν τακτικός θαμώνας της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και άλλων γνωστών κέντρων που καθοδηγούντο επίσης από τον σιωνισμό. Αυτό την οδήγησε από την αφάνεια στην σημερινή θέση να κυβερνά όλη την Ευρώπη όχι προς το συμφέρον του γερμανικού λαού αλλά των αθέατων αφεντικών της.



Γεγονός είναι ότι σήμερα παρά το ότι έχει απαξιωθεί πολιτικά, εντούτοις παραμένει ισχυρή και διεκδικεί την επόμενη καγκελαρία με πολλές σοβαρές πιθανότητες να την κερδίσει. Η κόρη ενός πάστορα ιερέα που μιλούσε για τον Χριστό παρόλα αυτά ήταν πιστή στην μητέρα της που τις εμφύσησε από μικρή τις αρχές του σιωνισμού.



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου