Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Συγκρατούμενος του Μπελογιάννη ξεσκεπάζει το ανθελληνικό ΚΚΕ: Εργαστήκαμε για την προώθηση των σκοπών της Σοβιετικής Ένωσης


Συγκρατούμενος του Μπελογιάννη ξεσκεπάζει το ανθελληνικό ΚΚΕ: Εργαστήκαμε για την προώθηση των σκοπών της Σοβιετικής Ένωσης
Άρθρο – φωτιά έγραψε σε εφημερίδα ο συγκρατούμενος, συγκατηγορούμενος και συγκατάδικος του Μπελογιάννη, Τάκης Λαζαρίδης, ο οποίος τότε γλίτωσε την εκτέλεση μονάχα εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.
Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του:...
«Η τραγωδία μας, που είναι βέβαια και τραγωδία του Μπελογιάννη, συνίσταται στο ότι νομίζαμε ότι νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για υψηλά ιδανικά, ενώ στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και δίναμε την ζωή μας για την προώθηση των στόχων της σοβιετικής εξωτερικής πολιτικής…»
«Είχαμε κάθε δικαίωμα να θυσιάσουμε τη ζωή μας καταπώς θέλαμε, δεν είχαμε όμως κανένα δικαίωμα να θυσιάσουμε τις ζωές αθώων συμπατριωτών μας.
Δεν μας πρέπουν, λοιπόν, τιμές και μνημεία. Και αντί για εγκαίνια μνημείων, που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν να διχάζουν και να αναζωπυρώνουν τα πάθη και τα μίση του παρελθόντος, θα έπρεπε εμείς οι παλιοί κομμουνιστές, και μαζί ο Τσίπρας και η παρέα του, να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουμε πικρά για το αδικοχαμένο αίμα των δικών μας αλλά και των αδελφών μας της άλλης πλευράς»
«Πολέμησε στον Εμφύλιο, αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον οποίον ήμασταν εμείς. Και όταν λέω εμείς, εννοώ ο Ζαχαριάδης και η παρέα του, που δρούσαν πάντοτε κατ’ εντολήν της Μόσχας»
Το άρθρο του Τάκη Λαζαρίδη αναδεικνύει το πόσο ξενόδουλοι και πράκτορες ξένων δυνάμεων ήταν από συστάσεώς του, αλλά μέχρι και το τέλος του Συμμοριτοπολέμου οι εγχώριοι κομμουνιστές, ήτοι ο Σύριζα, το ΚΚΕ και οι λοιπές παραφυάδες του αριστερισμού.
Ο διάβολος όταν γεράσει γίνεται καλόγερος. Προφανώς ο παππούς ανησυχεί για την ψυχή του και βγήκε τώρα να μιλήσει.Αν τα έλεγε άλλος θα ηταν "φασίστας" !
aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου