Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

«Γ@@@ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ»! Απύθμενο μίσος από Αλβανούς στο instagram της πρώην Μις Αλβανία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Mε αφορμή την δημοσίευση της πρώην Μις Αλβανία για την πολύνεκρη τραγωδία στην 
Ελλάδα, κάποιοι…υπάνθρωποι εξαπέλυσαν οχετό ύβρεων κατά των θυμάτων!

Η πρώην Μις Αλβανία, Βαλμπόνα Σελιμλάρι, έδειξε την συμπαράστασή της στον δοκιμαζόμενο από τις φονικές πυρκαγιές ελληνικό λαό, με μια ανάρτησή της στο Instagram.Η 41χρονη έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία και το μαύρο φιόγκο και έγραψε στη λεζάντα «PrayforGreece» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, η οποία έδειχνε την ελληνική σημαία και το μαύρο φιόγκο.
Σύμφωνα, όμως, με το balcanweb.com, στην ανάρτησή της αυτή κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά, βρίζοντας χυδαία την Ελλάδα και τους Έλληνες, την ώρα που η χώρα θρηνεί τουλάχιστον 88 νεκρούς από μια άνευ προηγουμένου τραγωδία και καταστροφή.


Οι απαντήσεις που επεφύλασσε όμως η πρώην Μις Αλβανία στους επιεικώς απαράδεκτους χρήστες, ήταν αποστομωτικές.

«Γ@@@ Ελλάδα, έτσι να σας βλέπουμε νεκρούς», έγραφε ένας. «Θυμάσαι τη γενοκτονία στην Χιμάρα, καμία συμπαράσταση προς αυτούς. Σκότωσαν εγκύους, παιδιά, ηλικιωμένους, εξόρισαν Αλβανούς από τα σπίτια τους. Κι εσύ τους στηρίζεις;» έγραφε ένας άλλος.Η πρώην Μις Αλβανία απάντησε αμέσως στο συγκεκριμένο σχόλιο λέγοντας: «Είναι άνθρωποι όπως κι εμείς». Ο συγκεκριμένος χρήστης, ωστόσο, συνέχισε αναφέροντας: «Τα εγκλήματα που έκαναν κατά των Αλβανών δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Τα αρνητικά σχόλια έπεφταν βροχή και η 41χρονη πρώην Μις Αλβανία αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της, αποστομώνοντάς τους. Έγραψε, λοιπόν:

«Ο θάνατος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν. Υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατεράδες εκεί. Έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά».


Πηγή: balkanweb.com
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου