Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ... ΑΠΑΤΗ των Συριζαίων για την Συμφωνία των Πρεσπών...!!! Γνωστή Μουσικός - τραγουδίστρια ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ υπέρ της Συμφωνίας σε κείμενο με υπογραφές που διοχέτευσαν οι κυβέρνητικοί...!!!Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Η γνωστή Μουσικός και τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου είδε το όνομα της να φιγουράσει σε κείμενο υποστήριξης της συμφωνίας των Πρεσπών μαζί με άλλους 300 και όχι μονο καταγγέλει ότι ουδέποτε έβαλε υπογρα΄φη ή ενημερώθηκε ή διάβασε το κείμενο αλλά καλεί και άλλους που μπορεί να έπαθαν το ίδιο να επικοινωνήσουν μαζί της... Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook.Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθειά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι' αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.

Μιλάμε για καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ εις βάρος της αλήθειας και της ιστορίας μας... Οι τύποι είναι εκτός από ΠΡΟΔΟΤΕς και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και πρέπει να τους σταματήσουμε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ...

Δείτε για του λόγου το αληθές και ντοκουμενταρισμένη την ανάρτηση της Νένας Βενετσάνου και  ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου