Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η προισταμένη τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Π.Κ. Μακεδονίας είναι υπερ των Σκοπιανών! Είναι υπερ να ονομάζονται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!


Απίστευτα πράγματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Η υπάλληλος των Μακεδόνων που είναι υπεύθυνη για τον
στρατηγικό σχεδιασμό της ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -η κυρία Αφεντούλα Παπαλεξίου - είναι υπέρ των Σκοπιανών και τους ονομάζει ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' αφού στηρίζει με νύχια και με δόντια την άθλια και ηττοπαθή συμφωνία των Πρεσπών!
`Οι Μακεδόνες εργαζόμενοι στην Π.Κ.Μ. την εξέλεξαν για να τους υπερασπίζεται  στα εργασιακά τους θέματα και ΟΧΙ για να στηρίζει εκείνους που θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ταυτότητα στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!
ΕΛΕΟΣ!
Η κυρία αυτή είναι πρόεδρος των εργαζομένων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και εκπροσωπεί όπως λέει και η ίδια στο βίντεο 1900 υπαλλήλους!!!
Επαναλαμβάνω: η εκπρόσωπος των χιλίων εννιακοσίων υπαλλήλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών που δίνει στους Σκοπιανούς την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και τη ΓΛΩΣΣΑ!!
Δείτε τι λέει σε παλαιότερη εκπομπή στην ΤV100

https://www.fm100.gr/media/single/i-proedros-ton-ergazomenon-stin-perifereia-k-makedonias-afentoyla-papalexioy-sta-perix

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ:

https://arki.gr/2018/06/28/360-syndikalistes-syndikalistries-enantia-ston-ethnikismo-misalodoxia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου