Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Δ. Καμμένος: Ψήφισαν “Μακεδονία” για να πάρουν μειώσεις στο χρέος, τον ΕΝΦΙΑ και να παγώσουν οι μειώσεις στις συντάξεις!



Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Καμμένος το ζήτημα για τη Μακεδονία συνδέθηκε άμεσα με συντάξεις, χρέος, και ΕΝΦΙΑ. Ουσιαστικά μίλησε για κρυφή συμφωνία της κυβέρνησης που συνδέει το εθνικό θέμα με το ζήτημα της οικονομίας.

Υπήρξαν διαφωνίες. Κάποιοι μεταπείστηκαν από επιχειρήματα σε σχέση με την οικονομία. Συνδυάστηκε όπως είπε ο Δημήτρης Καμμένος το εάν θα πάρουμε τη συμφωνία για το χρέος με τη συμφωνία με τους Σκοπιανούς και αυτό, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ειπώθηκε και από τον Πάνο Καμμένο και από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.
Επίσης ειπώθηκε ότι δεν θα πάρουμε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, επίσης ειπώθηκε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις από 1/1/2018.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη συνάδελφος, όπως περιέγραψε ο Δ. Καμμένος είπαν ότι είναι μια καλή συμφωνία.
Αν και μέσω τοπυ ΑΝΤ1 ο κ. Κατσίκης διέψευδε τους ισχυρισμούς Δ. Καμμένου ο ίδιος επέμεινε ότι πάρθηκε απόφαση από τους ΑΝΕΛ να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών έτσι ώστε να μην υπάρξει εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης που θα υπογράψει τη συμφωνία. Η απόφαση μάλιστα λέει ο Δημήτρης Καμμένος ήταν ομόφωνη, την υπερψήφισε και ο Πάνος Καμμένος και όπως είπε χαρακτηριστικά ο μόνος που έλειπε ήταν ο Τέρενς Κουίκ που ήταν σε αποστολή του υπουργείου στην Αφρική.
Δεν προχώρησε η πρόταση αυτή, είπε ο Βουλευτής, καθώς δεν υπήρχε ο χρόνος και ο τρόπος να μαζευτούν όπως απαιτούνταν οι 50 υπογραφές.

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Δεν υπήρξε αντιστοίχηση της συμφωνίας με τα Σκόπια με την ελληνική οικονομία, μείπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου