Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!ΒΡΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Οι προειδοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για «θερμή υποδοχή» ανάγκασαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τον τόπο της αποψινής εκδήλωσης για το Σκοπιανό.

Η εκδήλωση με θέμα «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια», δεν γίνεται τελικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, άλλα στους χώρους της ΔΕΘ.

Μία κίνηση που δείχνει ότι φοβούνται και πλέον στα κρυφά θα γίνονται από εδώ και πέρα οι συγκεντρώσεις τους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή τους προειδοποιούσαν: «Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα».
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το Σκοπιανό θα γίνει ο πολιτικός καιάδας για την Κυβέρνηση.

Αντιδράσεις από δεκάδες άτομα, με συνθήματα κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, σημειώθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα έξω από το συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται ημερίδα συζήτησης με αντικείμενο το Μακεδονικό.

Δύο διαδηλωτές μάλιστα κατάφεραν να περάσουν την περίφραξη, με σκοπό να κινηθούν προς την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμφωνία των Πρεσπών.Στη συνέχεια και άλλοι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στο συνεδριακό χώρο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι άνδρες των οποίων δεν επέτρεψαν την είσοδο των πολιτών, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Παρόλα αυτά, οι συγκεντρωμένοι δεν πτοήθηκαν, φωνάζοντας πολλές φορές το σύνθημα: «Μαλ…, αρχ…, Μηταφίδη».

Στην ημερίδα μιλούσαν επίσης ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και άλλοι ειδικοί επί του μακεδονικού ζητήματος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Συγκέντρωση έξω από το συνεδριακό κέντρο – Στο επίκεντρο των αντιδράσεων ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης – Οι πολίτες κρατούσαν ελληνικές σημαίες και επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο, αλλά βρήκαν απέναντί τους τα ΜΑΤ – Χάος στο κέντρο, κλειστή η ΤσιμισκήΈνταση και επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη νότια πύλη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης μεταξύ διαδηλωτών, που διαμαρτύρονται για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό, και αστυνομικών δυνάμεων.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Συγκέντρωση έξω από το συνεδριακό κέντρο – Στο επίκεντρο των αντιδράσεων ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης – Οι πολίτες κρατούσαν ελληνικές σημαίες και επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο, αλλά βρήκαν απέναντί τους τα ΜΑΤ
Αντιδράσεις από δεκάδες άτομα, με συνθήματα κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, σημειώθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα έξω από το συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται ημερίδα συζήτησης με αντικείμενο το Μακεδονικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου