Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ;ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;





Όλα τα σενάρια εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε αγροτική περιοχή λίγα μόλις μέτρα απο τη Γαλακτοκομική Σχολή στα Ιωάννινα. Τα ίχνη του 20χρονου είχαν εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου.
Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τραύμα στο δεξί καρπό του φοιτητή, γεγονός που μπορεί να δείχνει αυτοχειρία.

«Έχει κόψιμο στο δεξί του καρπό. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Βαγγέλης ήταν - σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του - αριστερόχειρας μας κάνει να εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο το άτυχο παιδί να έκοψε τις φλέβες του. Δεν έχει αποκλειστεί ωστόσο κανένα σενάριο», λέει στη HuffPost Greece ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης μαζί με τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας έχουν ήδη προβεί στην πρώτη αυτοψία του χώρου και της σορού του σπουδαστή. Ο κ. Βουγιουκλάκης δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι 100% βέβαιος για τα αίτια θανάτου, εξαιτίας των τοπογραφικών χαρακτηριστικών του σημείου που βρέθηκε, λόγω βλάστησης και βαλτώδους περιβάλλοντος.

Το θύμα, σύμφωνα με τις αναφορές του ιατροδικαστή, έχει εκχυμώσεις σε όλο του το κορμί, που πιθανότατα προέρχονται από δαγκώματα ζώων. Κοντά στο πτώμα βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση DNA.

Η Αστυνομία εξετάζει την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να είναι βέβαιο ότι το θύμα δεν μεταφέρθηκε στο σημείο μετά από εγκληματική πράξη.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου