Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ψάχνουν πώς έπεσε στα βράχια μετά τη ληστεία από αλλοδαπούς ο 25χρονος φοιτητής






Δέκα προσαγωγές μέχρι στιγμής - Μελαμψοί οι τρεις που επιτέθηκαν στο νεαρό και την φίλη του από την Πορτογαλία - Από τον Απρίλιο έχουν εξαρθρωθεί τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που λήστευαν ζευγάρια στην περιοχή


Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν από τη σοκαρισμένη 23χρονη από την Πορτογαλία που ήταν μαζί με τον άτυχο νεαρό κατά τη διάρκεια της ληστείας, προκύπτει ότι οι τρεις δράστες ήταν μελαμψοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις δράστες κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο πρώτα χτύπησαν την κοπέλα, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αρπάζοντας το κινητό και το πορτοφόλι της.

Στη θέα των τριών ληστών ο 25χρονος φοιτητής αντέδρασε και ακολούθησε πάλη χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφινιστεί πώς ακριβώς βρέθηκε στα βράχια ο νεαρός, αν, δηλαδή, γλίστρησε ή τον έσπρωξε κάποιος από τους τρεις άλλους άνδρες. Σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς η 23χρονη οι τρεις μελαμψοί άνδρες της άρπαξαν το σάκο που είχε στην πλάτη και από μέσα της πήραν το πορτοφόλι με 60 ευρώ και το κινητό της.

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Κάτα πληροφορέις ο 25χρονος και η 23χρονη ήταν σε ένα βράχο στον οποίο συνηθίζουν να πηγαίνουν ζευγάρια στου Φιλοπάππου.

Σημειώνεται ότι μόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοπάππου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.

Οι συμμορίες αυτές έβαζαν στο στόχαστρο ζευγάρια στα οποία επιτίθονταν σε απόμερα σημεία κρατώντας μαχαίρια ή σπασμένα μπουκάλια.


κείμενο: https://www.protothema.gr/greece/article/813267/eglima-stou-filoppapou-psahnoun-pos-epese-sta-vrahia-meta-ti-listeia-o-25hronos-foititis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου