Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Λεβέντης : Πήραμε τους δύο στρατιωτικούς και παραδώσαμε τη Θράκη


«Αντί να κόψει το λαιμό του ο Τσίπρας, μιλάει για επιτυχία;», διερωτάται ο πρόεδρος της
Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
Στην αποφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Αντώνη Λιάρο και Αργύρη Παπαστάθη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για προδοσία του Αλέξη Τσιπρά που πάει να ξεπουλήσει τη Θράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: 


«Πήραμε τους δύο στρατιώτες και παραδώσαμε τη Θράκη. Μιλάμε για απαγωγή. Ήταν στημένη και κατασκευασμένη η κατηγορία με τα κινητά. 8-10 Τούρκοι στήσανε «μπλόκο» στους δύο αξιωματικούς μας με σκοπό την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών. Όταν είδαν ότι ήταν αδύνατον να πάρουν πίσω τους οκτώ στραφήκανε στους μουφτήδες».

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «το αποτέλεσμα; Τώρα, η μειονότητα της Θράκης θα εκλέγει τους μουφτήδες, η οποία θα καθοδηγείται από τον Ερντογάν», ενώ για τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης έπειτα από την ελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών τόνισε:


«Αντί να κόψει το λαιμό του ο Τσίπρας, μιλάει για επιτυχία;», καταλήγοντας:

«Ελπίζω ο Τσιπρας να καταλάβει την προδοσία που πάει να κάνει και να συμμαζευτεί».

Σχολιάζοντας το Σκοπιανό ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Ο Μητσοτάκης παρακαλάει να κάνει την προδοσία ο Τσίπρας για το μακεδονικό», ενώ ανάφερε: «Ο Τσίπρας έχει δύο επιλογές, ή να πάρει το στίγμα της προδοσίας ή να κατέβει σε εκλογές τον Οκτώβρη και να δώσει την καυτή πατάτα στον Μητσοτάκη».

Σχολιάζοντας τον πρωθυπουργό της χώρας, ο κ. Λεβέντης τόνισε:

«Και τους ίδιους του τους βουλευτές κοροϊδεύει ο Τσίπρας. Δηλώνει αριστερός ενώ είναι δεξιός, είμαστε κεντρώοι, είμαστε αντίθετοι σε απόψεις».


https://www.protothema.gr/politics/article/813264/levedis-ston-thema-1046-pirame-tous-duo-stratiotikous-kai-paradosame-ti-thraki/?utm_source=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου