Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

"Μαύρο" στη σελίδα του Αρκά για σκίτσο κατά της κυβέρνησης!


 
Ένα σκίτσο του Αρκά με το οποίο ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση προκάλεσε κύμα bullying κατά του πασίγνωστου σκιτσογράφου, αναγκάζοντας τον να δώσει την εντολή να "κατέβει" η σελίδα του στο Facebook.  Ελευθερία λόγου είπατε; Μάλλον όχι. Γιατί φαίνεται πως όταν σατυρίζεται η κυβέρνηση μπορεί να μην ενοχλεί την ίδια αλλά ενοχλεί κάποιους οπαδούς της. Οι οποίοι δεν δίστασαν να κάνουν διαδικτυακό bullying στον Αρκά, γράφοντας πλήθος υβριστικών σχολίων στη σελίδα στο Facebook όπου με την άδειά του ανεβαίνουν τα σκίτσα του.

Τι κακό έκανε λοιπόν ο Αρκάς; Σκίτσαρε έναν άνδρα να λέει: "Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα".
Αλλά αυτό θεωρήθηκε επίθεση κατά της κυβέρνησης και κάποιοι, σύμφωνα με κείμενο που ανέβηκε στο FB, υπαινίχθηκαν ακόμη και ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα.Χάθηκε το μέτρο δηλαδή.

Μετά το πλήθος σχολίων, η ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα του Αρκά στο Facebook ανέβασε το εξής μήνυμα:Και στη συνέχεια, ανακοινώθηκε η απόφαση να πέσει... "μαύρο" στη σελίδα του Αρκά. Οι αναρτήσεις σταματούν μέχει νεοτέρας...

newsit.gr