Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

«Σβήνουν» τις φωτιές για Μανωλά στη Ρόμα





Προσπάθεια να στρέψουν το ενδιαφέρον του Κώστα Μανωλά αλλά και του Ράτζα Ναϊνγκολάν, οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, επιχείρησαν στη Ρόμα. 

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής των «τζαλορόσι», Μάουρο Μπαλντισόνι, τόνισε πως δεν στην ομάδα δεν ασχολούνται με τις φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προτεραιότητα παραμένουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. 

«Εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους) σας αρέσει τόσο να μιλάτε για ανανεώσεις και συμβόλαια. Εμάς δεν μας αρέσει, αλλά είναι μέρος της καθημερινότητας κάθε συλλόγου. Αμφότεροι έχουν μακρόχρονα συμβόλαια και γι' αυτό δεν είναι επείγουσες υποθέσεις», τόνισε ο παράγοντας της ιταλικής ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον Έλληνα αμυντικό για την επέκταση της συνεργασίας τους: «Συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ του συλλόγου και των εκπροσώπων. Για εμάς δεν είναι πρόβλημα, αλλά μια υπόθεση ρουτίνας». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανωλάς φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους, της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μαν. Σίτι.

Πηγη sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου