Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΝ: Η ΕΞΕΛΙΞΗ - ΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Υπόθεση Μπεν: Η εξέλιξη - σοκ που ανατρέπει όλα τα δεδομέναΛίγες μόλις ώρες πριν εγκαταλείψουν τις έρευνες στην Κω, οι αστυνομικοί φοβόντουσαν ότι αυτές θα ολοκληρωθούν χωρίς να έχουν βρει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει έστω και μια αχτίδα στη σκοτεινή υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.
Στις 16 Οκτωβρίου κι ενώ οι ανασκαφές στους δύο χώρους όδευαν προς το φινάλε τους, οι Βρετανοί αστυνομικοί που επί τρεις εβδομάδες, αναζητούσαν κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθούσε να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, βρέθηκαν μπροστά σε μια ανακάλυψη.
Ένα αντικείμενο που τοποθετούσε τον Μπεν στο σημείο το οποίο -σύμφωνα με μυστική πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία- έριχνε τα μπάζα ο Κωνσταντίνος Μπάρκας ο οποίος εκτελούσε χωματουργικές εργασίες κοντά στο αγρόκτημα που έμεινε ο μικρός Βρετανός, πριν χαθούν τα ίχνη του.
ben2
(Κωνσταντίνος Μπάρκας)
Το αντικείμενο, το οποίο οι βρετανοί αστυνομικοί έδειξαν σε κάποια μέλη της οικογένειας Νίνταμ, ήταν ένα κίτρινο αυτοκινητάκι.
Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφία παιχνιδιού παρόμοιου με αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί
Ένα αυτοκινητάκι, θαμένο ανάμεσα σε μπάζα και χώμα, με το οποίο οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι ο μόλις 21 μηνών Μπεν έπαιζε εκείνη την ημέρα του Ιουλίου του 1991, που εξαφανίστηκε.
Η γιαγιά του παιδιού, μιλώντας χθες για αυτή την ανακάλυψη της αστυνομίας, τόνισε πως εκείνη και η κάρη τη Κέρι, κατέρρευσαν όταν οι αστυνομικοί τους έδειξαν το παιχνίδι, αφού είχαν ανακοινώσει και επίσημα ότι ο «Μπεν» πιθανότατα έχασε τη ζωή του κάτω από τις ρόδες του εκσκαφέα του Κωνταντίνου Μπάρκα, σε ένα τραγικό δυστύχημα.
Διαβάστε ΕΔΩ τι ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία
ben3
Η 64χρονη Κριστίν Νίνταμ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έτρεμα τόσο εγώ όσο και η Κέρι. Ένιωθα άρρωστη, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Περίμενα ότι το αυτοκινητάκι θα ήταν φθαρμένο αλλά είμαι 90% σίγουρη ότι ήταν του Μπεν. Πρέπει να μεταφέρθηκε εκεί με τα μπάζα του Ντίνο (σ.σ. Μπάρκα). Δεν περπάτησε μέχρι εκεί», πρόσθεσε.
Το αυτοκινητάκι ήταν ένα από τα δύο που η Κριστίν Νίνταμ θυμάται ότι αγόρασε στην Κω το καλοκαίρι του 1991, και με τα οποία έπαιζε ο Μπεν ενώ περπατούσαν στο αγρόκτημα την ημέρα που εξαφανίστηκε.
«Ήταν η πρώτη φορά που δεν προσπάθησε να σκαρφαλώσει από το καροτσάκι του, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Καθόταν ευτυχισμένος και έπαιζε με αυτό», θυμάται η γιαγιά του Μπεν.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/737489/ypothesi-mpen-h-anatropi-tis-teleytaias-stigmis#ixzz4NQO9YgUM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου