Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

«Πούλησαν» για 3.000 ευρώ 24χρονη κοπέλα για σκλαβα του σεξ στο κέντρο της Αθήνας


Έφυγε από την Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα, ονειρευόμενη μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή. 

Εμπιστεύτηκε για το νέο ξεκίνημά της, δύο Έλληνες μεσάζοντες  οι οποίοι την έπεισαν ότι θα της βρουν μια αξιοπρεπή δουλειά και θα της εξασφαλίσουν άδεια παραμονής.
Η 24χρονη έφθασε στη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο, δίχως να μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που επρόκειτο να ζήσει.
Στο αεροδρόμιο των Σπάτων  την περίμεναν δύο άγνωστες γυναίκες ομοεθνείς  της 22 και 50 χρονών αντίστοιχα, οι οποίες της συστήθηκαν  σαν υπάλληλοι των δύο Ελλήνων εργοδοτών της.
Την οδήγησαν σ΄ ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου και της αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Τόσο οι δύο Ουκρανές όσο και ο Έλληνες, οι οποίοι ήταν και “εγκέφαλοι” της συμμορίας, αποδείχθηκαν έμποροι “λευκής σαρκός”.
Υποχρέωσαν την 24χρονη να τους παραδώσει το διαβατήριο της και με τη χρήση βίας τηξν υποχρέωσαν να εκδίδεται σε παράνομους  οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.
Μάλιστα, της έπαιρναν όλα τα χρήματα από τους αμέτρητους πελάτες που  αναγκαζόταν να συναντά καθημερινά , υποστηρίζοντας ότι είχαν κάνει πολλά έξοδα για να τη φέρουν από την Ουκρανία στην Ελλάδα.
Σύντομα, η 24χρονη ανακάλυψε πως δεν ήταν η μόνη κοπέλα θύμα της συγκεκριμένης συμμορίας.
Τουλάχιστον 11 κοπέλες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είχαν πέσει θύματα των σωματεμπόρων, οι οποίοι τις κρατούσαν φυλακισμένες σε έξι διαφορετικά διαμερίσματα στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Μάλιστα, οι προαγωγοί δε δίσταζαν να κάνουν “μεγάλη ζωή” ξοδεύοντας πολλά από τα “έσοδα” σε αγορά πολυτελών αυτοκινήτων και έντονη νυχτερινή ζωή..
Η λεία τους από τον εξαναγκασμό στην πορνεία των θυμάτων τους τα ¨ξέπλεναν” αγοράζοντας αποκόμματα από κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και του διαδικτυκού στοιχήματος.
Στην περίπτωση δε που κάποια από τις κοπέλες θύματα της συμμορίας, αντιδρούσε είτε δεν έφερνε μεγάλα κέρδη στους μαστροπούς, την πουλούσαν έναντι 3.000 ευρώ σε έναν 51χρονο Αλβανό , ο οποίος τις μετέφερε σε διάφορα διαμερίσματα στο Περιστέρι όπου τις κρατούσε  φυλακισμένες και τις βίαζε!
Αυτό τον εφιάλτη ζούσε επί τέσσερις μήνες και η 24χρονη. Έως και την περασμένη Παρασκευή όταν κατάφερε να ξεφύγει από την επίβλεψη του Αλβανού βιαστή της και να αποδράσει από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε έγκλειστη, αναζητώντας βοήθεια στην αστυνομία.
Μετά από την καταγγελία της νεαρής Ουκρανής αστυνομικοί της Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων πραγματοποίησαν εφόδους σε δύο διαμερίσματα της συμμορίας , καταφέρνοντας να συλλάβους τους δύο αρχηγούς του κυκλώματος των μαστροπών, έναν 49χρονο ομογενή από το Καζακστάν   και έναν άλλο Έλληνα, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα έντεκα κοπέλες, τις οποίες κρατούσαν όμηρες οι δυνάστες τους.
Επίσης συνελήφθησαν οι δύο Ουκρανές συνεργοί των δραστών, καθώς και μία ακόμα γυναίκα 51 χρονών από τη Βουλγαρία, ο ρόλος της οποίας στη συμμορία, ερευνάται.
Αντίθετα, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται ο 31χρονος Αλβανός ο οποίος “αγόραζε” και βίαζε τις κοπέλες, από τη συμμορία.
Στα δύο σπίτια οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν το ποσό των 6.300 ευρώ καθώς και έντεκα διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά  έγγραφα, που τα μέλη της σπείρας είχαν αποσπάσει διά της βίας από τα θύματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου