Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Επιστημονική Απόδειξη Ότι Δημιουργηθήκαμε Από Εξωγήινους

Όπως αναφέρει το Discovery.com, επιστήμονες από το Καζακστάν πιστεύουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει κωδικοποιηθεί με ένα εξωγήινο σήμα από ένα αρχαίο εξωγήινο πολιτισμό... Το
ονομάζουν "βιολογικό SETI" και οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο μαθηματικός κώδικας στο DNA του ανθρώπου δεν μπορεί να εξηγηθεί από την εξέλιξη. Με λίγα λόγια, ζούμε, και μέσω της αναπνοής γινόμαστε φορείς ενός ξένου μηνύματος που είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση εξωγήινης ζωής από ό, τι μέσω της ραδιοφωνικής μετάδοσης.

"Μόλις καθοριστεί, ο κώδικας μπορεί να μείνει αμετάβλητος στα κοσμολογικά χρονοδιαγράμματα. Στην πραγματικότητα, είναι η πιο ανθεκτική κατασκευή που είναι γνωστή," γράφουν οι ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό Ίκαρος. "Ως εκ τούτου, αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη αποθήκευση για μια έξυπνη υπογραφή.

"Μόλις το γονιδίωμα επανεγγράψει σωστά το νέο κώδικα με μια υπογραφή μένει παγωμένο στο κύτταρο και των απογόνων του, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παραδοθεί μέσα στο χώρο και το χρόνο."

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται, επίσης, ότι το ανθρώπινο DNA διατάσσεται έτσι ακριβώς ώστε να υποδηλώνει ένα «σύνολο αριθμητικών και ιδεογραφικών προτύπων μίας συμβολικής γλώσσας".

Η έρευνά τους, έχει οδηγήσει τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι έχουμε εφευρεθεί "έξω από το ηλιακό μας σύστημα, αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια πριν".

Η διατριβή υποστηρίζει την υπόθεση ότι η Γη είναι το αποτέλεσμα διαστρικών μορφών ζωής που διανέμονται από μετεωρίτες και κομήτες.

Έτσι, αν είμαστε μόνο φορείς εξωγήινης επικοινωνίας, τι ακριβώς είδος μυστικού μηνύματος μεταφέρουμε στο DNA μας;

Και αν αποτελούμε δημιουργία εξωγήινων, ποιος δημιούργησε αυτούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου