Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Προκλητικό σποτ του Ζάεφ: Στις 30 Σεπτεμβρίου θέλουμε ''Ευρωπαϊκή Μακεδονία'' (Video)


Διαφημιστικό σποτ υπέρ του «ναι» στο Δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στα Σκόπια 
στις 30 Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ.

Το βίντεο δείχνει πλάνα από την καθημερινότητα των Σκοπιανών, ενώ νέοι αναλύουν στην κάμερα τα επιχειρήματά τους υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.


O Ζάεφ στο σποτ κάνει λόγο «Ευρωπαϊκή Μακεδονία», που εξασφαλίζεται μέσω του «ναι» στο δημοψήφισμα.

«Στη ζωή όλοι κάνουμε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για θετικές αλλαγές», επισημαίνει ο Ζόραν Ζάεφ στο λογαριασμό του στο twitter, λέγοντας ότι ο «συμβιβασμός» που θα επιτευχθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών» παρέχει «ασφαλές μέλλον για τις νέες γενιές. Αυτή είναι η κοινωνική και γονική μας ευθύνη μπροστά στα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Μάλιστα, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός καταλήγει ότι στις 30 Σεπτεμβρίου η χώρα πρέπει να έχει μια «Ευρωπαϊκή Μακεδονία», ενώ το σποτ ολοκληρώνεται με σημαίες των Σκοπίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.





Во животот сите правиме компромиси и тие се неопходни за позитивни промени. Вреди кога тие компромиси ќе обезбедат сигурна иднина за новите генерации. Ова е наша и граѓанска и родителска одговорност пред нашите деца и нашите внуци. На 30 септември европска Македонија!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου