Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μπουτάρης θα εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθεση Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη! Η νέα τάξη σε θέλει μαστουρωμένο και όχι σκεπτόμενο!

20 ΣΕΠ 2018

Ποιος άλλος θα μπορούσε; Ο Γιάννης Μπουτάρης θα εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθεση Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη!

Δείτε πως μας πηγαίνουν «τρένο» βάσει σχεδίου. Ενώ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική έρευνα που να δείχνει οφέλη από τη χρήση κάνναβης κι υπάρχουν άφθονες που τη συνδέουν με την εμφάνιση σχιζοφρένειας και κατάθλιψης… η φυσικότητα με την οποία την αποποινικοποιούν οι ίδιοι που την ποινικοποίησαν παλιότερα είναι παροιμιώδης.Περισσότεροι από 80 εκθέτες θα παρουσιάσουν μία πλούσια γκάμα προϊόντων από κάνναβη, όπως φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόρους και άλλα
Μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα κάνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης στις 28 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace

Περισσότεροι από 80 εκθέτες θα παρουσιάσουν μία πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόρους, δομικά υλικά, αγροτικό και βιομηχανικό εξοπλισμός και εφαρμογές.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μία σειρά ομιλιών από γιατρούς και ασθενείς οι οποίοι θα ενημερώσουν για τα επιτεύγματα της θεραπευτικής κάνναβης ενώ φορείς θα εξηγήσουν πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιατρικά σκευάσματα, πως θα γίνουν καλλιεργητές, επιχειρηματίες του χώρου και θα μεταφέρουν την εμπειρία της νέας αυτής αγοράς.

κείμενο: taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου