Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η.Ψινάκης: "Μάγκες this is Sparta - Σας παραδίδουμε μια Ελλάδα κουρέλι, η οποία ήταν 'τούμπανο'

"
Στη Σπάρτη βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να μιλήσει σε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Ψινάκης είπε «Μάγκες this is Sparta» απευθυνόμενος στους φοιτητές και μετά έκανε να κοκκινίσει η καθηγήτρια του τμήματος, που έχασε τα λόγια της και όπως φάνηκε ήταν σαν να ήθελε να «ανοίξει η γη να την καταπιεί»!

Στη συνέχεια μιλώντας στους φοιτητές, προσπάθησε με πάρα πολύ ωραία παραδείγματα, να τους αποδείξει πως αν και νέοι, ο χρόνος είναι πολύ μικρός για να τον σπαταλούν ανούσια και να μη νομίζουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους.

«Εμείς σας παραδίδουμε μια Ελλάδα κουρέλι, την οποία εμένα όταν ήμουν στην ηλικία σας ήταν μια Ελλάδα τούμπανο και πρέπει μόνοι σας να τη φτιάξετε από εδώ και πέρα, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψινάκης.

Σε κάποια αποστροφή, μάλιστα, του λόγου του ο κ. Ψινάκης κάλεσε «οποιοσδήποτε γουστάρει να πεταχτεί να ρωτήσει, να βρίσει, να χειροκροτήσει, να κλ...σει» και ζήτησε συγγνώμη γιατί ακριβώς πίσω του είχε τον κοσμήτορα...

Δείτε το βίντεο από το apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου