Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αννα Καραμανλή: «Να πάει να γ... ο Χαρδούβελης!»


Μεγάλη ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, όταν εκεί εμφανίστηκε ο σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, για να δώσει πληροφορίες για τον ΕΝΦΙΑ.


Διάφοροι βουλευτές άρχισαν να διατυπώνουν ερωτήσεις προς τον κ. Θεοδωρακόπουλο. Ανάμεσά τους και η Άννα Καραμανλή, η οποία ήταν εμφανώς ταραγμένη και γρήγορα άρχισε να χάνει τον έλεγχο.

Σύμφωνα με  «Το Έθνος», η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όταν ζήτησε το λόγο, σε έντονο ύφος είπε στον σύμβουλο του κ.Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;».

Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;»

Τότε, ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν την φοβήθηκε... Η γαλάζια βουλευτής με δάκρυα στα μάτια άρχισε να φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του τα πείτε αυτά».

Η κυρία Καραμανλή εξερράγη και χρησιμοποίησε σκαιούς χαρακτηρισμούς λέγοντας: «Να πάει να γ... ο Χαρδούβελης». Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονο και την απόγνωσή της για την ακολουθούμενη πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου