Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΣ ΕΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ...ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΥΡΙ ΕΜΕΝΤΑΛ!



 
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!
 
Σε σοβαρό κίνδυνο φαίνεται πως θέτει την υγεία του ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει πάρει αρκετά κιλά, εξ αιτίας της εμμονής του με το ελβετικό τυρί έμενταλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η αγάπη του 31χρονου ηγέτη για τη συγκεκριμένη ποικιλία τυριού γεννήθηκε κατά τα φοιτητικά του χρόνια στην Ελβετία και παρά τις κυρώσεις της Δύσης εναντίον της χώρας του, εκείνος δεν σταματά να εισάγει τεράστιες ποσότητες αποκλειστικά για εκείνον, την ώρα που ο λαός της Βορείου Κορέας στερείται βασικών αγαθών.


Η υπερβολική κατανάλωση του εμένταλ θεωρείται ο παράγοντας-κλειδί της μεγάλης αύξησης βάρους του Κιμ Γιονγκ-Ουν ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει παχύνει τόσο πολύ που αναγκάζεται να περπατά με μπαστούνι.

Μάλιστα, το δημοσίευμα προχωρά ένα βήμα παρακάτω για την αιτία της αύξησης βάρους του νεαρού Βορειοκορεάτη ηγέτη, το οποίο επικαλούμενο δηλώσεις ειδικών τονίζει ότι ο Κιμ Γιονγ-Ουν είναι πολύ πιθανό να καταβάλει σημαντικές προσπάθειες να παχύνει, ώστε να μοιάζει εμφανισιακά όσο το δυνατόν περισσότερο στον παππού του Κιμ Ιλ-Σουνγκ ο οποίος θεωρείται και «πατέρας του έθνους» κι εξακολουθεί να είναι ο Αιώνιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο λόγος που πιθανότατα ο εγγονός θέλει να τονίσει την ομοιότητά του με τον παππού του είναι πως συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του.

www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου