Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

"Μαδάει" το κόμμα της Ζωής


Τα πανιά τους για άλλο κόμμα φαίνεται να....
άνοιξαν μέλη της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Τα μέλη αποχώρησαν, καταγγέλλοντας τόσο την πολιτική στάση του κόμματος όσο και τις συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα σε αυτό.
Ειδικότερα, το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω μίας “σκληρής” ανάρτησης στο Facebook, ενώ προειδοποίησε πως το “καράβι” βουλιάζει.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!»

Συνεχίζοντας κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα. «Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους».

Ο ίδιος σημείωσε: “Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μία τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή”.

Εντύπωση επίσης προκαλεί και η ανάρτηση ενός άλλου μέλους και ιδρυτικού στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας, της Μαρίας Σπανού, η οποία απευθύνεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Τwitter στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, γράφοντας: «ZoeKonstant ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου