Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε συνταξιούχο επειδή υπερασπίστηκε μια κοπελίτσα που πριν οι ίδιοι παρενόχλησαν!




Aυτά είναι τα αποτελέσματα του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που προσπαθούν κάποιοι διεθνιστικοί κύκλοι να επιβάλουν με το ζόρι στην Ευρώπη...


Σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση ομάδας νεαρών μεταναστών σε δύο Γερμανούς συνταξιούχους. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο άντρας που ανέβασε το βίντεο στο Facebook, μπήκαν στη μέση για να υπερασπιστούν μια νέα κοπέλα που παρενοχλούσαν μέρα μεσημέρι σε βαγόνι τρένου στο Μόναχο.


Στο βίντεο, που κατέγραψε με το κινητό του ο Tom Roth, οι νεαροί φαίνονται να κρατούν τον έναν συνταξιούχο από τα χέρια, ενώ ο δεύτερος άντρας φαίνεται να παλεύει μαζί τους πριν τελικά τον κρατήσει ένας από τους νεαρούς από τον λαιμό. Όλα συνέβησαν σε βαγόνι του Μετρό στο Μόναχο, με τον Tom Roth να υποστηρίζει πως όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους μετανάστες άρχισε να παρενοχλεί μια κοπέλα. Όταν εκείνη αντέδρασε, χτύπησε το χέρι του στο παράθυρο.

"Μια νέα κοπέλα δέχτηκε επίθεση στο Μετρό. Δύο άντρες παρενέβησαν και τότε πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονάχου. Ανέβηκα στο τρένο στον σταθμό Sendlinger Tor. Καθόμουν απέναντι από την κοπέλα. Πίσω της κάθισαν δύο μετανάστες και ένας από αυτούς άρχισε να την παρενοχλεί. Της είπε κάτι και τη ρώτησε γιατί δεν του απαντά στα γερμανικά. "Επειδή με ρώτησες στα αγγλικά" του απαντά εκείνη. Νομίζω είχε βάλει το χέρι της επάνω στην πλάτη της. Γύρισε και κοίταξε προς το μέρος μου.

Ο μετανάστης χτύπησε δυνατά το χέρι του στο παράθυρο. Υποθέτω ότι ήταν θυμωμένος που τον απέρριψε. Αρκετοί του φώναξαν να σταματήσει. Ένας από τους μετανάστες χάιδεψε χλευαστικά έναν επιβάτη που ήταν φαλακρός. Σηκώθηκε αμέσως και τότε ο μετανάστης τον άρπαξε από τον λαιμό. Η κατάσταση τέθηκε μετά από λίγη ώρα υπό έλεγχο και όταν φτάσαμε στον σταθμό κάλεσα την αστυνομία. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω", είναι το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook.
Το τελευταίο αυτό περιστατικό έρχεται μετά τις ταραχές στην Κολωνία για τις σεξουαλικές επιθέσεις εκατοντάδων μεταναστών εναντίον γυναικών. "Ένιωθα πιο ασφαλής στη Γερμανία πριν από 2 με 3 χρόνια. Το βρίσκω τρομακτικό και λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια αλλά πρέπει να γίνει κάτι για τους επιθετικούς και ασεβείς που βρίσκονται ανάμεσά τους. Πολλοί δεν σέβονται τις γυναίκες, τους άντρες, αλλά ούτε και τους νόμους και την αστυνομία".

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου