Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η αγωνία συνεχίζεται: Συναγερμός για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα – Συνδέονται μεταξύ τους οι δύο υποθέσεις; [photos]


 
Στην αναζήτηση δύο κοριτσιών που χάθηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες βρίσκεται η αστυνομία με την συνδρομή του Χαμόγελου του Παιδιού…


Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο, στις 16 Μαρτίου στις 18:00, η Σιμπέλ εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πετραλώνων.

Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.
Η Σιμπέλ έχει μαύρα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 μ. και ζυγίζει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πλεχτή μπεζ ζακέτα, άσπρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.
Η Σιμπέλ βρίσκεται ήδη δύο 24ωρα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.
Μια ημέρα αργότερα ακολούθησε στις 14:00 το μεσημέρι, η εξαφάνιση της 14χρονης Νταϊάνα από την περιοχή του Ταύρου.

Η Νταϊάνα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μπλε τζιν παντελόνι και ροζ παπούτσια.
Δεδομένων των κινδύνων που διατρέχει η Νταϊάνα, κρίθηκε αναγκαία η δημοσιοποίηση της εξαφάνισής της και είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολιτών προκειμένου σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου