Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Απίστευτη δήλωση Χριστοδουλοπούλου! ''Θα νοικιάσουμε διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες!''



Απίστευτη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής!

Και μερικά έυλογα ερωτήματα...

1) Με ποιανού χρήματα θα τα νοικιάζετε αυτά τα σπίτια μαντάμ;;;

2) Τόσα χρόνια που έχουμε τόσους Έλληνες αστέγους γιατί δεν νοικιάσατε κάποιο σπίτι και γι'αυτούς;

3) Μπήκαν παράνομα εδώ μέσα, δεν σεβάστηκαν τους νόμους μας, και τους νοικιάζετε και σπίτια ρε;;;  Εμένα γιατί δεν μου νοικιάσατε ποτέ κανένα σπίτι που είμαι τόσα χρόνια έντιμος φορολογούμενος σε αυτή τη χώρα;...

4)Επίσης ξέρετε τι συνέπειες θα έχει αυτό ως προς την εγκληματικότητα;;;...Παγκόσμια ρεκόρ στους δείκτες εγκληματικότητας θα σημειώσουμε! Κανένας απο αυτούς δεν πρόκειται να βρει δουλειά με τόση ανεργία που έχουμε και νομοτελειακά...θα προσπαθήσουν να βρουν άλλους πιο..ανέντιμους τρόπους επιβίωσης!

5) Γιατί δεν τους στέλνετε πίσω στις πατρίδες τους τους λαθρομετανάστες, να τους βοηθήσετε και πραγματικά κιόλας,  και βοηθάτε έτσι τον λαθροεποικισμό και τη δημογραφική αλλοίωση της χώρας μας;; Ξέρετε τι σημαίνει δημογραφική αλλοίωση;;;...

6) Είστε προδότες ή απλά ηλίθιοι;


Μιλώντας στη RealNews η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.


Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».

Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Μιλάμε λοιπόν για επικίνδυνους;...Για αφέλεια;... Για οργανωμένο σχέδιο για να να μετατραπεί η Ελλάδα σε πόλο έλξης λαθρομεταναστών από ολόκληρο τον κόσμο;

Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ σε 40 χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στον ίδιο μας τον τόπο, εξ'αιτίας της δημογραφικής αλλοίωσης που πρόκειται να συμβεί,  και η εγκληματικότητα θα σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου