Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ηχηρή «σφαλιάρα» στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ: Αθώος ο Λοχαγός Τοκατλίδης, είχε αρνηθεί να γίνει υπηρέτης των μεταναστών


Αθώος κρίθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Στρατού ο 
Λοχαγός Μιλτιαδης Τοκατλιδης, ο οποίος είχε παραπεπεμφθεί με το ερώτημα της αποπομπής, γιατί αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία στα Hot-spot.

Πρόκειται για μια ηχηρή σφαλιάρη στη Κυβέρνηση και όλους όσοι από τα ΜΜΕ και ΜΚΟ, προσπάθησαν να αμαυρώσουν το προφίλ αυτού του γενναίου Αξιωματικού.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot

Η αθώωση του Λοχαγού Πεζικού Μιλτιάδη Τοκατλίδη αποτελεί μια μεγάλη νίκη Λαού και


Στρατού εναντίον ενός άθλιου πολιτικού καθεστώτος.

Ο Τοκατλίδης αθωώθηκε από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο είχε παραπεμφθεί με την κατηγορία, ότι δεν πειθάρχησε σε εντολή της Υπηρεσίας του, να προσφέρει υπηρεσίες σε καταυλισμό λαθρομεταναστών (τα γνωστά hot spots). Έτσι έληξε μια πολύχρονη ταλαιπωρία του λεβέντη Λοχαγού που επέλεξε να υπερασπιστεί την τιμή του Στρατού απέναντι σε ένα ανθελληνικό κράτος, αρνούμενος να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών.


Να θυμίσουμε, ότι ο Λοχαγός κρίθηκε παμψηφεί αθώος από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης για την ίδια κατηγορία.

Η επιτροπή στήριξης Στρατιωτικών διωκομένων για τα Hot Spot μαζί με απλούς πολίτες έδωσε το δυναμικό της παρών με κινητοποιήσεις σε όλα τα στάδια της άδικής δίωξης και δηλώνει ,ότι θα στηρίξει κάθε άλλο Στρατιωτικό που θα διωχθεί για τέτοιες πράξεις.

Συγχαρητήρια στην σύζυγο του Λοχαγού Σοφία, η οποία τον συμπαραστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας του.



Τι είχε γράψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πριν λίγους μήνες:

Τραγελαφικές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μας. Το καθεστώς τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διώκει ότι έχει σχέση με το Έθνος και την Ορθοδοξία. Την ίδια στιγμή αφήνει τους μετανάστες ανενόχλητους να κάνουν ότι θέλουν, ενώ αφήνει εκτός φυλακής εγκληματίες!

Όπως διαβάζουμε στην Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot, ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης οδηγείται την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, γιατί αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών!

Για το αδίκημα αυτό αθωώθηκε από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.

Στις ένοπλες δυνάμεις, η απόταξη, είναι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε Αξιωματικό. Για να τιμωρηθεί λοιπόν ένας αξιωματικός, με τη βαριά αυτή ποινή, θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία της πατρίδας, να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο ή να έχει στη επαγγελματική σταδιοδρομία του βαριά πειθαρχικά παραπτώματα.

Κανένα από τα παραπάνω, δεν ισχύει στην περίπτωση του Λοχαγού Τοκατλίδη. Απλώς αρνήθηκε να εκτελέσει καθήκοντα που δεν προβλέπονται από το σύνταγμα και τους νόμους.

Για ακόμη μια φορά, βλέπουμε, την εμπάθεια και το μένος του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε Στρατιωτικούς, που με αυτοθυσία προσπαθούν να υπερασπιστούν την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου