Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ!


Ο ΝΊΚΟΣ ΚΑΡΑΝΊΚΑΣ ΈΧΕΙ ΤΈΛΕΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ: ΜΊΑ «ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ» ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΤΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΊΣΕΙ!

Δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί κανείς αν ανατρέξει στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter o νεοδιορισθείς σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. 

Ενώ στις αναρτήσεις των τελευταίων ετών εμφανίζεται ως σκληροπυρηνικός υποστηρικτής του Τσίπρα και της πολιτικής του, οι παλαιότερες αναρτήσεις του προδίδουν ότι είναι επίσης μεγάλος φαν ενός άλλου δημόσιου προσώπου: της Ελένης Μενεγάκη.

Ιδού τι έγραφε ο κ. Καρανίκας στο Twitter τα έτη 2011 kai 2012:



Κι όμως τα παραπάνω tweets είναι αληθή και ακόμα φορτωμένα στον λογαριασμό του (δεν ξέρουμεγια πόσο ακόμα). Ο κ. Νίκος Καρανίκας, αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφός πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, φίλος του Αλέξη Τσίπρα και πλέον ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού φαίνεται πως είχε μία όχι και τόσο ένοχη απόλαυση: τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια που παρακάλαγε μάλιστα να κάνει εκπομπές στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα ενώ φαίνεται πως έχει εντρυφήσει στις εκπομπές της τηλεόρασης δεν διατηρεί τις ίδιες αγαστές σχέσεις με την ελληνική γλώσσα, όπως μπορείτε να δείτε στο tweet που ακολουθεί:

'
Η ακόμα χειρότερα δείτε το μίνι βιογραφικό του στον λογαριασμό του στο Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου