Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ!
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΤΥΡΙΖΕΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ; ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ;;

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ'' ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΑΤΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ!....ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ!

ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Με δάκρυα στα μάτια έκλεισε την εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είπε πως πέρυσι τέτοια μέρα, η μητέρα του είχε μπει στο νοσοκομείο, λόγω κάποιων πραγμάτων που είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Λάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γεωργιάδη και με βουρκωμένα μάτια είπε αντίο για τη φετινή χρονιά.

«Σήμερα ήταν μια πολύ ειδική μέρα. Σήμερα, δεν ξέρω πως τα κανονίζουν τα πράγματα, αλλά 15 του μηνός πέρυσι έμπαινε η μητέρα μου στο νοσοκομείο από στεναχώρια από λόγια του Άδωνι που είναι έξω και θέλει να μπει. Η μάνα μου τον συγχώρεσε και μου είπε ότι “αυτός ο χώρος είναι για να κάνεις τους ανθρώπους να χαίρονται”. Αυτό μου έμαθε από παιδί. Να κάνω τα πάντα… Στη σκηνή αυτή θα έρχεται όποιος καλώ εγώ. Η ευτυχία έρχεται από τα μικρά πράγματα. Πιαστείτε από τα μικρά για να περάσουμε καλά. Αγκαλιαστείτε με τους δικούς σας, έτσι όπως αγκαλιάζονται οι άνθρωποι στους αέρηδες. Θυμάμαι πάντα αυτή τη σκηνή, όταν φύσαγε, και έρχεται αυτός που σε αγαπάει και σε κρατάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου