Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ: Αποτύχαμε, χάσαμε, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία«Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα»«Μύδρους» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Χαρακτηριστικά, ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση πήγε στη διαπραγμάτευση «χωρίς προετοιμασία, χωρίς σχέδιο, χωρίς γνώση, χωρίς τους καλύτερους».

«Αποτύχαμε, χάσαμε» συνέχισε, για να παρατηρήσει, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ:
«Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα».«Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση» εκτίμησε, για να προσθέσει, αναφορικά με τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη: «Δεν πρέπει να πάμε σε ένα Grexit, γιατί είμαστε ανίκανοι να το διαχειριστούμε και δεν πρέπει να προκαλέσουμε άλλο κακό στο λαό μας».

«Η κοινωνία δεν θέλει Grexit και το πολιτικό προσωπικό αδυνατεί να διαχειριστεί τις συνέπειες ενός Grexit, αφού οι δανειστές έχουν επιβάλει τις σκληρές και έξαλλες προθέσεις τους» είπε ακόμη ο κ. Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.protothema.gr/politics/article/491971/mitropoulos-apotuhame-hasame-kinduneuoume-na-metatrapoume-se-aristeri-parodia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου