Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έχουν πυρποληθεί 2.500 κάδοι σε δύο χρόνια στην Αθήνα, οι οποίοι στοίχισαν πάνω απο 700.000 ευρώ στον απλό Αθηναίο δημότη!

Ολοκλήρωσαν το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθηναίων τον καθαρισμό του εξωτερικού τοίχου της Βουλής από συνθήματα που γράφτηκαν το βράδυ της 7ης Απριλίου. Από τους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο απομακρύνθηκαν 24 πλαστικοί κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι πυρπολήθηκαν, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων, τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν πυρποληθεί σε όλο την περιοχή του κέντρου της Αθήνας, περίπου 2.500 πλαστικοί κάδοι.

Τις επόμενες ημέρες, για λόγους ασφάλειας και δημόσιας υγείας, η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων ενημερώνει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, ότι στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο (Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα και Πατησίων και στα δύο ρεύματα) η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιείται σε προκαθορισμένες ώρες. Τα ραντεβού ορίζονται για τις 14:30, τις 21:00 και τις 02:00 τα ξημερώματα.

Επίσης η Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Αθηναίων διαπίστωσε ότι 14 δέντρα επί της οδού Στουρνάρη ξεριζώθηκαν ή κάηκαν, η αντικατάσταση ή η κλάδευση των οποίων ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου