Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οταν ο Κοτζιάς ζητούσε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ MAKPRESS
"Όλοι συμφώνησαν, οι βάσεις να φύγουν", έλεγε το δημοσίευμα της 22 Οχτώβρη (sic) 1983, του Ριζοσπάστη, αναφερόμενο σε συγκέντρωση - συζήτηση που οργάνωσε ο Δήμος Ιωνίας και προσκάλεσε όλα τα κόμματα, πλην της Νέας Δημοκρατίας, που δεν προσκλήθηκε επειδή ήταν το μοναδικό κόμμα, που "δεν ήθελε τις βάσεις", όπως έκριναν οι αριστεροί της εποχής.
Ανάμεσά τους ο Νίκος Κοτζιάς, σημερινός....
ΥΠ.ΕΞ., τότε αν.μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος ήταν λάβρος κατά των αμερικανών.

Μάλιστα, αναρωτιόταν ο κ.Κοτζιάς "γιατί υπέγραψε η κυβέρνηση μια συμφωνία .... τη στιγμή που όταν ανέλαβε, δεν υπήρχε συμφωνία" (ακριβώς όπως έγινε με το θέμα των Σκοπίων δηλαδή).

Τέλος, έκρινε τότε ο "σύντροφος Κοτζιάς", ότι  "η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι εναντίον των βάσεων (όπως είναι σήμερα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών) και ανέφερε "η κυβέρνηση λοιπόν, οφείλει να ζητήσει τη γνώμη του λαού για αυτή τη συμφωνία, με δημοψήφισμα".

Αυτή ήταν η αριστερή ιδεολογία και φρασεολογία, που κυριάρχησε 40 χρόνια στο δημόσιο λόγο και γέννησε "αστέρες της αριστεράς", που σήμερα κυβερνούν και ...τα δίνουν όλα στους ιμπεριαλιστές, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ !

Σήμερα:

makpress 19/7/2018

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:



Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου