Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!




Επιμέλεια: Δημήτρης Ζιαμπάζης


Γιατί τα σπάσαν οι συριζαιοι με τους Ρώσους

Να γιατί!

Εκεί που φώναζαν"go back κ.Μέρκελ"τώρα έχουν γίνει τα μεγαλύτερα τσιράκια και υποτακτικοί της Γερμανίας!!! 


Συμφώνησαν μαζί τους ρύθμιση του χρέους και οι Γερμανοί ως αντάλλαγμα ζήτησαν έξοδο στον Θερμαϊκό μέσω του κολοσσιαίου πρότζεκτ " Δούναβη-Αξιού".


Μέσω του Αξιού και του Δούναβη θα ανεβάζουν απευθείας στη Γερμανία υγροποιημένο φυσικό αέριο -LNG -από το Κατάρ( κι αργότερα κι από Κύπρο και Κρήτη...) κι εκεί είναι που ανέδρασαν οι Ρώσοι γιατί χάνουν μεγάλη μερίδα και πελατεία από την Ευρωπαϊκή αγορά!




Διαβάζουμε εδώ από το energeia.gr:



Η γερμανική ενεργειακή εταιρεία RWE υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπηυγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG). Η συμφωνία αυτή, έχει χρονική διάρκεια 7,5 χρόνων, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής εταιρίαςΗ γερμανική ενεργειακή εταιρεία RWE υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπηυγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG). Η συμφωνία αυτή, έχει χρονική διάρκεια 7,5 χρόνων, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής εταιρίας.
Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν, ενώ η Qatargas θα εξάγει ποσότητες μεγαλύτερες του 1,1 εκατ. τόνων υγροποιημένου φυσικού αερίουτον χρόνο.
"Η συμφωνία αυτήενδυναμώνει την ποικιλομορφία στη σύνθεση των εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου, που πραγματοποιεί η RWE στην Ευρώπη”, δήλωσε διευθυντικό στέλεχος της γερμανικής εταιρείας


To τεράστιο έργο σύνδεσης ''Δούναβης-Αξιός'' που είναι ήδη στα σκαριά
.

 Κι εκεί είναι που ''θυσιάστηκε'' το όνομα της Μακεδονίας!


Τους θέλουν τους σκοπιανούς οι Γερμανοί μέσα στην Ε.Ε για να μην έχουν από εκεί δασμούς και ελέγχους...Πιστεύετε ότι έτσι ξύπνησαν μια μέρα και είπαν δεν το κλείνουμε το θέμα;; 


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! 



Είναι ένα τεράστιο πάζλ όλη αυτή η υπόθεση με απίστευτο γεωπολιτικό παρασκήνιο και πολύ ΧΡΗΜΑ από πίσω!

Κι εδώ θα πρέπει να τονιστεί!


Δεν αρκεί επιδερμικά να λέμε ότι η "Μακεδονία είναι Ελληνική"...Είναι εννοείται, όμως πρέπει να φτάσουμε το μαχαίρι στο μεδούλι!


Η υπόθεση της ''θυσίας-ανταλλαγής'' του ονόματος από τους συριζαίους είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! 







Διαβάστε επιπλέον εδώ:


Τι είναι το τεράστιο πρότζεκτ ''Δούναβης-Αξιός''


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/blog-post_2383.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου